Hangi telefonu almalıyım ??

Cinar12

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
600 tl max telefon alcam lg g2 gözüme hoş durdu lg g3 yada zenfone 2 laser vb bu arada 2. el lg g2 350 tl gibi fiyatlara garantisi bitik kutusuz buldum sürüm endişesi yaşamıyorum cm 13 kurarım cm kapanınca linenage os (nası yazılıyosa ) ondan kurarım diyorum kamera olarak beyendim zaten minecraft oynayan CoC vb oynayan bi insanım diğer şeyler sosyal mdy fln ... ne almalıyım sizce ??

GraFitee

Asistan
Reaksiyon puanı
4
LG G2 fena telefon sayılmaz çevremde de uzun süredir kullananlar mevcut. Rom ve root işlemleride rahatlıkla yapabilirsin. Fakat 2.el telefon almayı planladınsa daha premium kalite olan HTC modellerine de yönelebilirsin. Hem yazılımsal hemde donanımsal açıdan LG den aynı seviyede kat kat üstün telefonları mevcut. Fakat Rom ve root yapılabilmesi zor telefonlardandır. Bu şartıda göz önünde bulundurun.

--ProofStriker

Profesör
Reaksiyon puanı
764
LG G2 fena telefon sayılmaz çevremde de uzun süredir kullananlar mevcut. Rom ve root işlemleride rahatlıkla yapabilirsin. Fakat 2.el telefon almayı planladınsa daha premium kalite olan HTC modellerine de yönelebilirsin. Hem yazılımsal hemde donanımsal açıdan LG den aynı seviyede kat kat üstün telefonları mevcut. Fakat Rom ve root yapılabilmesi zor telefonlardandır. Bu şartıda göz önünde bulundurun.
Çok sorunlu onun yerine biraz daha para koyup iPhone 5 alınabilir.

Cinar12

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
iphone 5 ön kamera konusunda kötü buluyorumn kuzenim kullanıyor kötü çekim yapıyor büyük ihitmal g2 alacağım GraFitte dediği gibi HTC de düşünürüm belki

F1kan

Profesör
Reaksiyon puanı
1,882
Mi4 gerçekten tamda bu fiyata uygun