Hangi Telefonu Almalıyım Sizce?

Sizce Hangisini Almalıyım?

• iPhone 6

Kullanılan: 7 36.8%
  • HTC M9

Kullanılan: 3 15.8%
  • LG G4

Kullanılan: 5 26.3%
  • Galaxy S6

Kullanılan: 4 21.1%

• Kullanılan toplam oy
    19

FataL Rhyme

Doçent
Reaksiyon puanı
4
Zaten 808 işlemciyi kullanma nedenleri de o aslında.

LG Qualcomm dan uzaklaşmak isterken Qualcomm LG ile reddedilemeyecek türden bir antlaşma yaptı. Birkaç cihazın işlemci masrafını karsilayacakti. LG de ortaklığa devam edecekti.

808 pil tasarrufu 4K çekime ve yeterli performansa uygun olarak tasarlandı tek eksiği ekran kartının zayıf olması.
LG G4 eski 32 bit RAM sistemi kullanıyor LPDDR3 kullanıyor ayrıca onu geçtim frekansı düşük cacık yani LG G Flex 2 düşünüyordum ondan da vazcaydım şu s810 videosunu izler misiniz M9 Nasıl kasıyor bi görün dead trigger 2de:
[video=youtube;FOCz4msdaOA]https://www.youtube.com/watch?v=FOCz4msdaOA[/video]
s810 böyleyse s808'i düşünemiyorum ya bu Samsung gerizekalı mı niye Quad HD kullanıyor ne yapmaya çalışıyor ki FHD koy performans canavarı olsun para yetişirse iPhone alacağım

xxmeeminxx

Asistan
Reaksiyon puanı
9
Dediğim gibi telefondan premium almaya çalışırsan 10tl ve üzeri bir fiyatı vardı deezerin. İnternetten 5tlye alabiliyoruz kredi kartı ile. Her ay 5tl çekiyor istediğimi zaman iptal edebiliyoruz, spotify içinde geçerli bu dediğim sadece spotify fiyatı kesin 10 :D

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Ekran kartı? :D Grafik işlemcisi demek istedin dimi dimi :mrgreen:

Peki spofity de film müzikleri olur mu veya senfoni tarzı müzikler bende daha almadım telefon birde iphone 6 güzeel ama ne bileyim o kadar para verirsem parkinson hastası filan olurum :D sanırım onu alacam gibi duruyo en güven veren o gibi

FataL Rhyme

Doçent
Reaksiyon puanı
4
[MENTION=380082]Vikings[/MENTION] Hocam iP6+ aldım 16 gb param ancak 16lığına yetti Sağolun konuyu kapatabilirsiniz :)

Bepob

Profesör
Reaksiyon puanı
302
Hocam ben yarı telefoncuyum yani amcam telefoncu bende ilgileniyorum 3-4 senedir sana şunu söyleyeylim samsunga hiç bulaşma özellikli telefon iyi hoş ama sonradan kasmaya başlıyor gözünde hiç değeri kalmaz hatta parçaları bile çok dandik hem babamın hemde amcamın oglu telefonu 1 kez yere düşürdü ekranı gitt.Lg yi normalde severim güzel telefonlar çıkarıyor zaten g2 bomba telefon oldu fakat g3 de aynı performansı yakalayamadılar yazılım hataları oldu telefonda ve ben dahil pek tutulmadı.bendeki telefon şuan m8 ve size şunu demeliyim telefon s5 den önce çıktı fakat hala ondan daha hızlı iphone 6 nın bir tık altında hala stabil çalısıyor hani bendeki m8 2 gb belleği var fakat şu ana kadar 1 kere sorun cıkardıgını görmedim her oyunu kaldırıyor.İphone 6 ya birşey diyemem oda stabil telefon verdiğiniz paraya değer fakat ben sadece ios sevmiyorum o kadar. Yani ya m9 alın yada iphone 6

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
@Vikings Hocam iP6+ aldım 16 gb param ancak 16lığına yetti Sağolun konuyu kapatabilirsiniz :)

Hayırlı olsun, güle güle kullanın. 16GB'ı idareli kullandığınız sürece yeterde artar. Resimler yer kaplamasada videolarınızı mutlaka bilgisayara depolayın. Zaten icloud size 5gb ekstra upload yapabileceğiniz bir alan veriyor onuda değerlendirebilirsiniz (bilgisayar yoksa elinizde).

Güle güle kullanın tekrardan. Bu arada M9 DT2'de harıl harıl kasıyor fakat MC5'de kasmıyor. Sebebi optimizasyon yapılmaması, mc5 daha güçlü bir oyun ve kasmalar yapması gerekiyor DT2'ye göre. DT2 m9 için optimizasyon güncellemesi çıkartmamış demek ki. Apple yeni telefon çıkarttığında nerdeyse hemen hemen app storeda ki her uygulama direk optimize ediliyor, açıklamada yazıyor zaten hangi telefonlar optimize edilmiş diye.

M9 alıp optimize güncellemesi gelsede oynasak diye beklemiyorsunuz yani :) doğuru tercih yapmışsınız tebrik ederim iyi günlerde kullanın.

Konunun kapatılmasınada gerek yok, herkes faydalanabilir.

Peki spofity de film müzikleri olur mu veya senfoni tarzı müzikler bende daha almadım telefon birde iphone 6 güzeel ama ne bileyim o kadar para verirsem parkinson hastası filan olurum :D sanırım onu alacam gibi duruyo en güven veren o gibi

Oynadığım oyunun müzik ve şarkılarından tutun filmlerin müzik ve şarkılarına kadar hepsi yer alıyor. Eğer koymuşlarsa evet hepsi var.

Örnek, Middle Earth Shadow of Mordor oyununu bitirdim ve çok sevdiğim oyunu, zaten yüzükler efendisi ile bağlantılı olduğu için az çok müzikleride hoşuma gitti.

Play listime attım hoşuma gidenleri:

FataL Rhyme

Doçent
Reaksiyon puanı
4
Hayırlı olsun, güle güle kullanın. 16GB'ı idareli kullandığınız sürece yeterde artar. Resimler yer kaplamasada videolarınızı mutlaka bilgisayara depolayın. Zaten icloud size 5gb ekstra upload yapabileceğiniz bir alan veriyor onuda değerlendirebilirsiniz (bilgisayar yoksa elinizde).

Güle güle kullanın tekrardan. Bu arada M9 DT2'de harıl harıl kasıyor fakat MC5'de kasmıyor. Sebebi optimizasyon yapılmaması, mc5 daha güçlü bir oyun ve kasmalar yapması gerekiyor DT2'ye göre. DT2 m9 için optimizasyon güncellemesi çıkartmamış demek ki. Apple yeni telefon çıkarttığında nerdeyse hemen hemen app storeda ki her uygulama direk optimize ediliyor, açıklamada yazıyor zaten hangi telefonlar optimize edilmiş diye.

M9 alıp optimize güncellemesi gelsede oynasak diye beklemiyorsunuz yani :) doğuru tercih yapmışsınız tebrik ederim iyi günlerde kullanın.

Konunun kapatılmasınada gerek yok, herkes faydalanabilir.

Oynadığım oyunun müzik ve şarkılarından tutun filmlerin müzik ve şarkılarına kadar hepsi yer alıyor. Eğer koymuşlarsa evet hepsi var.

Örnek, Middle Earth Shadow of Mordor oyununu bitirdim ve çok sevdiğim oyunu, zaten yüzükler efendisi ile bağlantılı olduğu için az çok müzikleride hoşuma gitti.

Play listime attım hoşuma gidenleri:

Hocam teşekkürler bu arada benim note 3'ü olduğu gibi sıfırlamadan telefoncuya sattım 1000 liraya okuttum adam sıfırlıyorum dedi telefon yeniden başladı ben de gördüm ama e postama uyarı geldi note 3 de hesabınıza erişildi diye daha sonra google facebook şifrelerinin hepsini değiştirdim kafam oraya gitti ya

Hocam ben yarı telefoncuyum yani amcam telefoncu bende ilgileniyorum 3-4 senedir sana şunu söyleyeylim samsunga hiç bulaşma özellikli telefon iyi hoş ama sonradan kasmaya başlıyor gözünde hiç değeri kalmaz hatta parçaları bile çok dandik hem babamın hemde amcamın oglu telefonu 1 kez yere düşürdü ekranı gitt.Lg yi normalde severim güzel telefonlar çıkarıyor zaten g2 bomba telefon oldu fakat g3 de aynı performansı yakalayamadılar yazılım hataları oldu telefonda ve ben dahil pek tutulmadı.bendeki telefon şuan m8 ve size şunu demeliyim telefon s5 den önce çıktı fakat hala ondan daha hızlı iphone 6 nın bir tık altında hala stabil çalısıyor hani bendeki m8 2 gb belleği var fakat şu ana kadar 1 kere sorun cıkardıgını görmedim her oyunu kaldırıyor.İphone 6 ya birşey diyemem oda stabil telefon verdiğiniz paraya değer fakat ben sadece ios sevmiyorum o kadar. Yani ya m9 alın yada iphone 6
hocam teşekkürler yorumlarınız için ip6+ aldım samsunga daha da bulaşmam gayrı..

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
[MENTION=418580]Mr.Shadow[/MENTION] Telefon numarası varsa arayıp böyle böyle deyin. Tel numarası yoksa gidip kendiniz telefonu görün sıfırlamamışlarsa sıfırlayın.

FataL Rhyme

Doçent
Reaksiyon puanı
4
[MENTION=418580]Mr.Shadow[/MENTION] Telefon numarası varsa arayıp böyle böyle deyin. Tel numarası yoksa gidip kendiniz telefonu görün sıfırlamamışlarsa sıfırlayın.

Hocam sıfırladım şifreleri zaten sorun olmaz inşallah

promidal

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Arkadaşlar ben oyun oynamayı seven birisiyim. Dolayısıyla alacağım cihazın oyunlarda aşırı ısınıp oyun performansına etki etmesini istemiyorum. Sizce hangi telefonu almalıyım? Telefonu Eylül'de alacağım üniversiteye gitmeden önce beni uzun süre idare edecek bir telefon almalıyım. Ben başta iPhone diye düşünüyordum ama aklım karıştı youtubedaki yeni Android telefonları izleyince. Sizce hangisini almalıyım? Bu arada LG G FLEX 2'yi koymayı unutmuşum. Lütfen belirtirseniz sevinirim.
bence oyun oynamak için telefon pek mantıklı değil. telefona vereceğinin yarı parasına bir ipad air 2 al fıstık gibi oyun oyna. hem ipad air2 deki kadar güçlü işlemci henüz hiçbir telefonda yok (3 çekirdekli A8x) geriye kalan paraylada orta sınıf bir android cihaz al (orta sınıf dediysem de mesela 1300tl ye G3 alabilirsin) bir taşta 2 kuş vur derim. tabi tercih senin. ben aynen böyle yaptım. telefon olarak G3 ten çok memnunum her oyunu en yüksek ayarlarda oynatıyor ama bir de ipad air aldım ki o apayrı bir olay hem dizi film filan izliyorum hem de bilgisayara olan ihtiyacımı tablet neredeyse ortadan kaldırdı. bunun dışında ipad in büyük ekranında oyun oynamanın tadı bambaşka..

LG G4 eski 32 bit RAM sistemi kullanıyor LPDDR3 kullanıyor ayrıca onu geçtim frekansı düşük cacık yani LG G Flex 2 düşünüyordum ondan da vazcaydım şu s810 videosunu izler misiniz M9 Nasıl kasıyor bi görün dead trigger 2de:
[video=youtube;FOCz4msdaOA]https://www.youtube.com/watch?v=FOCz4msdaOA[/video]
s810 böyleyse s808'i düşünemiyorum ya bu Samsung gerizekalı mı niye Quad HD kullanıyor ne yapmaya çalışıyor ki FHD koy performans canavarı olsun para yetişirse iPhone alacağım
ben LG G3 ile death triger 2 oynuyorum quad HD ekranda ve hiç kasma olmuyor. bence bu HTC nin yazılımıyla alakalı, önceleri LG G2 kullanıyordum o da bu oyunda kasma yapıyordu. sonra bir güncelleme ile düzelttiler. yani s801 ile oynanıyorsa s810 yada s808 ile de akıcı oynanması lazım.

smodi79

Asistan
Reaksiyon puanı
2
İphone al kafan kulagın rahat olsun krdşm