Hangi telefonu alayım?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ali202
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ali202

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar ben yazın kesin bir telefon alacağım hangisini almalıyım
samasung galaxy s3
lg nexus 4
htc one x
smasun galaxy noteben oyun performansı iyi olan ve sağlam olan telefon istiyorum hangisini almamı önerirsiniz?
​

efehakan

Doçent
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar ben yazın kesin bir telefon alacağım hangisini almalıyım
samasung galaxy s3
lg nexus 4
htc one x
smasun galaxy noteben oyun performansı iyi olan ve sağlam olan telefon istiyorum hangisini almamı önerirsiniz?
​

sağlamlık diyosan samsunga hiç dokunma nexus 4 iyidir bu seçenekler arasından

Milton Sirotta

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Oyun oynayacaksan XBOX 360 ya da PS3 alman daha mantıklı ama illa ki telefon alacaksan iPhone 5,Android istiyorsan Note 2 olabilir.Ama iPhone 5'te hiçbir kasma yaşamazsın.

Xperia007

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Aynen samsunglara dokunma sağlamlık açısından htc de soyulma olabiliyor.Nexus 4 arka kapağı cam fakat baya dayanıklı öyle kırılmıyor çatlamıyor hemen
Oyun açısından one x ve s3 ü ele 1 gb ram var çünkü illa iyi bir grafikli oyun istersen nexus 4 hiç kasmaz.Dün itibari ile Nexus 4 aldım.Most wanted real racing 3 nova 3 yükledim hiç kasmıyor Neredeyse Nexus 4 te sınırsız güncelleme var ses kamera özellikleri felan tartışılmaz oyunlarda da adreno 320 gpu 1,5 ghz s4 pro işlemci 2 gb ram gerisini sen düşün artık ben hiç mutsuz değilim ben de bu seçimlerde kalmıştım nexus 4 seni hiç üzmez

BİLGE ADAM

Asistan
Reaksiyon puanı
0
kardeşim ben s3 kullanıcısıyım almadan önce bnde bu nexus filan araştırmdım ve s3'e döndüm bnce sen one x'i kafadan ele çünkü s3 ve nexus arasında kendini hissettirmez bnce gerek browser hızı gerek performans bakımından s3 ve nexus 'a göre daha kötü nexus güncelleme konusunda iyi ama (benchmark pi ,sunspider ) gibi testlerde s3 daha hızlı bir işlemci GPU ve RAM uyumu gösterdiğiniz işlemci performans testlerinde anlayabiliyoruz ve nexus 4 duyduğuma göre pil bakımındanda kötüymüş bana göre s3 daha iyi inşalllah yardımcı olmuşumdur

S

SDN Okuru

SDN Okuru
fiyatı ve kalitesi açısından galaxy s3 öneririm. ama sağlamlık sorunu var. büyük bir telefon olduğu için daha kolay kullanabilmek adına tasarımını değişik yapmışlar ama ekranını düşmelere karşı savunmasız hale getirmiş. dışa çıkık ve korumasız bir ekranı var. one x'i direkt ele derim. note ise fazla büyük. nexus 4 de alınabilir. galaxy s3 ve nexus 4'ten birisini seç bence. nexus 4 daha iyi ama s3 daha sorunsuz ve kullanıcısı bol olduğu için avantajlı. iphone ise oyun konusunda daha başarılı olmasına rağmen küçük ekran, kontrast yetersizliği ve pahalı fiyat gibi olumsuzlukları var.

bfcokan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
İleri de çıkacak üst düzey oyunları düşününce 1 gb ram yetmez bence nexus 4 güncelleme ve ram konusunda daha başarılı.

blakevil

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
oyun performansı istiyorsan one x, tegra 3 işlemciden dolayı. Ama 2gb ram'de nexus 4 alınması için önemli bir faktör. Ama fazladan uygulama indirmem oyun oynarım diyorsan one x.