..melihhunal..
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 232
6000 TL civarında bir bütçem var ve Samsung A32, Samsung M33, Xiaomi Note 11s 64 GB arasında kaldım. Sizce hangi telefonu almalıyım?
Hiçbiri.İkinci el S10 plus almanı tavsiye ederim.6000 TL civarında bir bütçem var ve Samsung A32, Samsung M33, Xiaomi Note 11s 64 GB arasında kaldım. Sizce hangi telefonu almalıyım?
2. El düşünmüyorum. Bütçemi biraz daha arttırdım sence A33 mü yoksa A52 mi almalıyımHiçbiri.İkinci el S10 plus almanı tavsiye ederim.
a522. El düşünmüyorum. Bütçemi biraz daha arttırdım sence A33 mü yoksa A52 mi almalıyım
İkiside çöp.İkisinden hangisini alırsan al 1-2 yıl sonra çöpe atarsın.2. El düşünmüyorum. Bütçemi biraz daha arttırdım sence A33 mü yoksa A52 mi almalıyım
İkinci el XS-XR denk getirmeye çalış6000 TL civarında bir bütçem var ve Samsung A32, Samsung M33, Xiaomi Note 11s 64 GB arasında kaldım. Sizce hangi telefonu almalıyım?
Gayet iyi telefon ikisi de.İkiside çöp.İkisinden hangisini alırsan al 1-2 yıl sonra çöpe atarsın.
M33 5G alabilirsiniz. RN11s ve A32 kazık cihazlar diye biliyorum.6000 TL civarında bir bütçem var ve Samsung A32, Samsung M33, Xiaomi Note 11s 64 GB arasında kaldım. Sizce hangi telefonu almalıyım?
Abartamaya gerek yok ? 3-4 yıl kullanımda gider.İkiside çöp.İkisinden hangisini alırsan al 1-2 yıl sonra çöpe atarsın.
İkiside orta seviye cihaz.İkisindeki işlemcilerde aman aman değil.İki cihazın 3-4 yıl performanslı çalışacağına inanmıyorum.6000tl ye bunlardan birini alacağıma eski amiral gemisi alırdım.Abartamaya gerek yok ? 3-4 yıl kullanımda gider.
Şu anda beni 3 yıl fln idare etse yeterli sonra yeni telefon alırım sence a33 mü yoksa a52 mi almalıyımİkiside orta seviye cihaz.İkisindeki işlemcilerde aman aman değil.İki cihazın 3-4 yıl performanslı çalışacağına inanmıyorum.6000tl ye bunlardan birini alacağıma eski amiral gemisi alırdım.
Bütçemi 7500 civarına çıkardım a33 ve a52 arasında kaldım a52 biraz daha iyi geliyo sence hangisini almalıyımM33 5G alabilirsiniz. RN11s ve A32 kazık cihazlar diye biliyorum.
7500 civarına ikinci el XS-XS MAX-11 alabilirsin.Çok daha iyi olur.Şu anda beni 3 yıl fln idare etse yeterli sonra yeni telefon alırım sence a33 mü yoksa a52 mi almalıyım
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bütçemi 7500 civarına çıkardım a33 ve a52 arasında kaldım a52 biraz daha iyi geliyo sence hangisini almalıyım
Şu anda samsung m10 kullanıyorum ve biran önce bu telefondan kurtulsam benim için yeterli
Hocam iki cihazda taş çatlasın 2 yıl sonra M10 gibi olur.3-4 yıl performans istiyorsan ikinci el Xs almaya çalış.Xs şık tasarımı ve A12 bionic işlemcisi ile 4 yıl performans konusunda seni mutlu eder.Şu anda beni 3 yıl fln idare etse yeterli sonra yeni telefon alırım sence a33 mü yoksa a52 mi almalıyım
Bütçemi 7500 civarına çıkardım a33 ve a52 arasında kaldım a52 biraz daha iyi geliyo sence hangisini almalıyım
Şu anda samsung m10 kullanıyorum ve biran önce bu telefondan kurtulsam benim için yeterli
Hocam iki cihazda taş çatlasın 2 yıl sonra M10 gibi olur.3-4 yıl performans istiyorsan ikinci el Xs almaya çalış.Xs şık tasarımı ve A12 bionic işlemcisi ile 4 yıl performans konusunda seni mutlu eder.
7500'e temiz XS yok malesef 7000 civarında olanların hepsi ya yurt dışı ya da face ıd'si fln çalışmıyo temiz ilan bulursanız bana atabilir misiniz7500 civarına ikinci el XS-XS MAX-11 alabilirsin.Çok daha iyi olur.
Temiz bir cihaz bulursun.
Yer neresi ?7500'e temiz XS yok malesef 7000 civarında olanların hepsi ya yurt dışı ya da face ıd'si fln çalışmıyo temiz ilan bulursanız bana atabilir misiniz
KonyaYer neresi ?
Param Güvende ile aldıktan sonra başka illerede bak.Konya
sahibinden sitesinden bulursanız param güvende ile de alabilirim