Poco x3Cevapları Bekliyorum.
Cevapları Bekliyorum.
marka değilde a32 modelinden bahsettin dimi reissamsungdan uzak durun hocam
Amiral gemisi haric her moedi kastettim s ve note serisi harici hiçbir modele bakmammarka değilde a32 modelinden bahsettin dimi reis![]()
Geçen sene M51, bu sene A52 ve Snapdragon'lu S20 FE. Samsung şu son 1 senedir rakiplerinin önüne geçecek gayet iyi hamleler yapıyor aslında.Amiral gemisi haric her moedi kastettim s ve note serisi harici hiçbir modele bakmam
Sen bakmazsın da millette de s ve note serisine bakacak para yok onu ne yapacaksın. A32 de a52 de bu yıl iyi o fiyatlara ne alacaksın daha güven veremeyen xiaomi mi oppo mu Google olmayan huawei mi ?Amiral gemisi haric her moedi kastettim s ve note serisi harici hiçbir modele bakmam
A32 öneririm.Cevapları Bekliyorum.
Poco sorunlu yazılımıyla A32 nin tırnağı olamaz.Her türlü poco Samsung a32 kotu değil ama poco ezer geçer a32 yi. Birde Samsung ürünler 1 2 yıldan sonra çöp oluyor deneyimlerim var
Bu ne komedi bir bakış açısı xiaomi oppo güvenli değilSen bakmazsın da millette de s ve note serisine bakacak para yok onu ne yapacaksın. A32 de a52 de bu yıl iyi o fiyatlara ne alacaksın daha güven veremeyen xiaomi mi oppo mu Google olmayan huawei mi ?
O Çin markaları kullananların hepsi kronik sıkıntılardan şikayetçi güvenilir değil dediğim bu anlayana tabiBu ne komedi bir bakış açısı xiaomi oppo güvenli değilsamsung alacak para yok doğru ama o fiyatta samsunga verilmez orta seviye cihazları aşırı pahalı parayı neden çöpe atalım
Bilmem anlamadım mı acabaO Çin markaları kullananların hepsi kronik sıkıntılardan şikayetçi güvenilir değil dediğim bu anlayana tabi