Hangi telefon?

cebrailpamuk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bilen varsa kullanan varsa veya anlayan varsa söylesin nasıl bi telefon?

Kadima

Rektör
Reaksiyon puanı
841
ses kalitesi vasat + ön kamera berbat

CorvoAttano

Profesör
Reaksiyon puanı
61
Şarj ömrü, stabilite, performans, kamera, ses ve ekran kalitesi bakımından mükemmel seviyede bir telefon. Suya ve toza karşı dayanıklı olması cabası. O fiyata tüm özelliklerin donanımın ve kalitenin olduğu başka bir cihaz bulamazsın. Düşünmeden al derim pişman olmazsın.

/xo/

Dekan
Reaksiyon puanı
226
ses kalitesi vasat + ön kamera berbat
Milleti yanlış yönlendirmeyelim hocam. Vasat dediğiniz cihaz bayağı bayağı başarılı. Her gün Spotify Tidal akıyorum. Tabi siz ucuz kulaklık ile dinlediyseniz bilemeyeceğim.

Arkadaşım bu arada 5.1.1 güncellemesinden sonra pil ömrü azıcık düştü haberin olsun.

Kadima

Rektör
Reaksiyon puanı
841
Milleti yanlış yönlendirmeyelim hocam. Vasat dediğiniz cihaz bayağı bayağı başarılı. Her gün Spotify Tidal akıyorum. Tabi siz ucuz kulaklık ile dinlediyseniz bilemeyeceğim.

Arkadaşım bu arada 5.1.1 güncellemesinden sonra pil ömrü azıcık düştü haberin olsun.

kulaklık ile değil hocam hoparlörden bahsediyorum. Cihazın arka kamerasına birşey diyemem ama ön kamera çok sorunlu. Hafif loş ışıkta ekranda pembe noktalar çıkıyor.

cebrailpamuk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Peki bu fiyata daha iyi bir telefon bulabilirmiyim.

re13el

Dekan
Reaksiyon puanı
114
Şarj ömrü, stabilite, performans, kamera, ses ve ekran kalitesi bakımından mükemmel seviyede bir telefon. Suya ve toza karşı dayanıklı olması cabası. O fiyata tüm özelliklerin donanımın ve kalitenin olduğu başka bir cihaz bulamazsın. Düşünmeden al derim pişman olmazsın.

Şarj, stabilite, performans ve ekranına katılabilirim fakat telefonun sesi normal. Kamerası ise hiç mükemmel diye kendinizi kandırmayın hatta 20.7mp bir kameraya göre vasat diyebilirim.

Bu arada kamera ile ilgili şöyle bir şey okumuştum bir kullanıcıdan, Servise verdiği telefon geldiğinde arkadaki cam pek sağlam olmamış ve düşmüş. Tabi cam düşünce kameranın önündeki cam da kalkmış ve cam olmadan daha iyi çektiğini belirtmiş.
Öyle ya da böyle yanlış tasarlanan cam ve ya yazılımdan dolayı telefondaki kameranın tam performansına ulaşılamıyor sony z serisinde.

eSa

Dekan
Reaksiyon puanı
352
Konular birleştirildi. Tek konudan devam ediniz. Yeni konu açmayınız.

CorvoAttano

Profesör
Reaksiyon puanı
61
Bu çocuk sıkıntılı yav meme yapmış alın bunu burdan biraz forum adabı öğrensin. Önce biraz büyümesini bekleyin ama.

internetkurdu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Benim önerim Turkcell T60. Telefon çok hızlı; kasacağını düşünmüyorum. Fiyatı da makûl.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
1500 tlye performans,pil,dayaniklilik,kamera olarak alabilecegin en iyi telefon z2. malzeme kalitesi olarak premium bir cihaz. Yani rakipleri plastik kasa oyuncak telefon gibi. Uzun sure kullandim. Kesinlikle tavsiye ederim. on kamerasini kotulucek bir durum yok rakipleriyle kiyasladiginda ayni performansi vermekte. Ana kamerasi fiyat olarak rakiplerinden daha basarili. ayrica sony z2 son derece stabil. Yani aldiktan 6 ay sonra yavaslayan bir telefon degil. Aldiktan 6 ay sonra kasasinda boya atmasi solmasi olmuyor. Zaten kasa plastik degil Bu nedenle daha daha saglam. Tavsiyem z2 dir.