- Konuyu başlatan
cebrailpamuk
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0
Bilen varsa kullanan varsa veya anlayan varsa söylesin nasıl bi telefon?
Milleti yanlış yönlendirmeyelim hocam. Vasat dediğiniz cihaz bayağı bayağı başarılı. Her gün Spotify Tidal akıyorum. Tabi siz ucuz kulaklık ile dinlediyseniz bilemeyeceğim.ses kalitesi vasat + ön kamera berbat
Milleti yanlış yönlendirmeyelim hocam. Vasat dediğiniz cihaz bayağı bayağı başarılı. Her gün Spotify Tidal akıyorum. Tabi siz ucuz kulaklık ile dinlediyseniz bilemeyeceğim.
Arkadaşım bu arada 5.1.1 güncellemesinden sonra pil ömrü azıcık düştü haberin olsun.
Şarj ömrü, stabilite, performans, kamera, ses ve ekran kalitesi bakımından mükemmel seviyede bir telefon. Suya ve toza karşı dayanıklı olması cabası. O fiyata tüm özelliklerin donanımın ve kalitenin olduğu başka bir cihaz bulamazsın. Düşünmeden al derim pişman olmazsın.
O zmn. Başka bir telelfon öner
T60 mı kullanılan malzeme kalitesi stabilite kamera lensleri yazılım desteği bakımından asla alınamaz o fiyata g2 alınmalıdır.Benim önerim Turkcell T60. Telefon çok hızlı; kasacağını düşünmüyorum. Fiyatı da makûl.
bir telefon alicam hangisini aliyim.şimdiki telefonum htc one s .htc one s den iyi bir telefon önerin.