Hangi Telefon?

bilalmelik

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Merhaba arkadaşlar;

ben uzun yıllardır İOS kullanıcısıyım. İos 7 çıktığından beri inanın öyle moralim bozuldu ki telefon gözümden düştü.Artık tele bile bakmak istemiyorum...

bu konuda bana yardımcı olurmusunuz? hangi telefonu alayım yada yeni bir iphone 5 mi alsam ios 6 yüklü...

Hakkı Alkan

Rektör
Yönetici
Reaksiyon puanı
2,170
Android'e geçme zamanı gelmiş. Önce hangi ihtiyaçların olduğunu belirtmen lazım. Geniş ekran, kalem, pil, vs gibi.

ProRat`

Profesör
Reaksiyon puanı
11
@fatihrednight1 Hocam "de" orada bağlaç olduğu için ayrı yazılır. :)

Ben Android alacak olsam Nexus 5'i beklerim, diğer Android telefonlara bakma bile belli bir süreden sonra senden desteğini çekerler.

bilalmelik

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
özellikle mail pil ve whatsapp diğer uygulamaları pek kullanmıyorum..

hız açısından iyi olsun ve takılma olmasın. siz neyi önerirsiniz?
ayrıca androide çok virüs giriyor diyorlar?

kadirirdem

Dekan
Reaksiyon puanı
708
Merhaba arkadaşlar;

ben uzun yıllardır İOS kullanıcısıyım. İos 7 çıktığından beri inanın öyle moralim bozuldu ki telefon gözümden düştü.Artık tele bile bakmak istemiyorum...

bu konuda bana yardımcı olurmusunuz? hangi telefonu alayım yada yeni bir iphone 5 mi alsam ios 6 yüklü...

anlaşılan hızlı ve güncelleme destegi eksik olmayan bir telefon istiyorsun oda nexus 4 yada bekle nexus 5

Kaya26

Profesör
Reaksiyon puanı
550
özellikle mail pil ve whatsapp diğer uygulamaları pek kullanmıyorum..

hız açısından iyi olsun ve takılma olmasın. siz neyi önerirsiniz?
ayrıca androide çok virüs giriyor diyorlar?

Düzgün kullandığınız sürece hiç bir şey olmaz. Yani her şeyi indirip durursanız kapar cihaz. Ama onaylı uygulamalar dışında uygulamar yüklerseniz kapma şansınız olabilir, yani yasa dışı google play store dışında başka internet sitelerinden indireceğiniz uygulamalar size tehlike arz edebilir.

fatihrednight1

Doçent
Reaksiyon puanı
1
@fatihrednight1 Hocam "de" orada bağlaç olduğu için ayrı yazılır. :)

Ben Android alacak olsam Nexus 5'i beklerim, diğer Android telefonlara bakma bile belli bir süreden sonra senden desteğini çekerler.

Hatırlatman için saolasın.Ne biliyim hep böyle yazıyordum daha önceden.Şimdide böyle yazmışım işte. :) Ayrıca Nexus 5 fikrinede katılıyorum. :)

bilalmelik

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Peki hangi telefon bana iPhone yi aratmaz??
Android virüs giriyor mu

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Hiçbir telefona kolay kolay virüs girmez. Zaten topu topu 3-5 tane virüs var o da hiç güncellenmemiş cihazların azınlığını etkiliyor. Ama şöyle bir durum da var. Android'de reklam gösteren çok uygulama var. Bunlar telefona zarar vermez sadece ekranda durduk yere reklam çıkarır. Bu da insanı rahatsız eder.

ios 7 gıcığını anlamadım. ios 6'dan iki efekt dışında bir farkı yok. Sanırsın ios'in tümünü değiştirdiler... İki tane yeni simge var bi de yeni animasyonlar var hepsi bu. ios 6 kullanıp görünüşünden memnun olan ios 7'den de memnun olur bence.

Bir de Windows Phone önericem ama iphone ios 7'sini beğenmeyen kutucuklara hepten dayanamaz.