Alpaslan Çevikel
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 24
Merhabalar telefonu mu değiştirmek istiyorum bütçem 6000 / 6700 TL civarında ama iki telefon markası arasında kaldım siz hangisini önerirsiniz ?
Alacağım telefonda kamera pek önemli değil genellikle günümün çoğunu video izlemek ve oyun oynamakla geçireceğimi düşünüyorum üst düzey oyunlar oynamayacağım
Not : Tarafsız davranmanızı ve iki markanın olumlu olumsuz yönlerini belirtmenizi istiyorum (Apple önermeyin)
www.akakce.com
www.akakce.com
Yukarıda belirttiğim xiaomi markalı telefonun bir kaç sorunun olduğunu kullanıcılardan duydum bunlardan bazıları çok fazla ısınması ve bu yüzden görüntülü konuşmayı video kaydetmeyi durdurması , yakınlık sensörü algılamaması , yüksek seste müzik dinlerken arka kapakta el ile hissedilecek şekilde titreşim olması gibi sorunlar bulunmaktaymış
Ek olarak iki markanın yazılımını birbirine kıyaslarsak hangisi daha ön planda olur ?
Alacağım telefonda kamera pek önemli değil genellikle günümün çoğunu video izlemek ve oyun oynamakla geçireceğimi düşünüyorum üst düzey oyunlar oynamayacağım
Not : Tarafsız davranmanızı ve iki markanın olumlu olumsuz yönlerini belirtmenizi istiyorum (Apple önermeyin)

Xiaomi Mi 10T Pro 256 GB Gri Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Xiaomi Mi 10T Pro 256 GB Gri fiyatları 19.159,00 TL'den başlayan seçeneklerle Akakçe'de! Xiaomi Mi 10T Pro 256 GB Gri özelliklerini incele, 1 mağazadaki indirimleri gör!

Samsung Galaxy S20 Plus 128 GB Gri Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Samsung Galaxy S20 Plus 128 GB Gri fiyatlarını Akakçe ile takip et! Samsung Galaxy S20 Plus 128 GB Gri özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!
Yukarıda belirttiğim xiaomi markalı telefonun bir kaç sorunun olduğunu kullanıcılardan duydum bunlardan bazıları çok fazla ısınması ve bu yüzden görüntülü konuşmayı video kaydetmeyi durdurması , yakınlık sensörü algılamaması , yüksek seste müzik dinlerken arka kapakta el ile hissedilecek şekilde titreşim olması gibi sorunlar bulunmaktaymış
Ek olarak iki markanın yazılımını birbirine kıyaslarsak hangisi daha ön planda olur ?