Mert yavuzer
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 1
xiaomi redmi note 9 pro iphone 7 ye göre daha çok işimi görür mü
Redmi Note 9 yeni cihaz. Ben olsam bunu seçerim. Note 8' ini 3 gün önce aldık. Kızım gayet memnun.xiaomi redmi note 9 pro iphone 7 ye göre daha çok işimi görür mü
O nasıl birsey yaa?severek nefret ediyorum
İçi beni dışı seni yakar demekO nasıl birsey yaa?
O nasıl birsey yaa?
İçi beni dışı seni yakar demek![]()
Redmi note 9 pro bence. İPhoneye para vermek hiç içime sinmiyor. Kazık ?xiaomi redmi note 9 pro iphone 7 ye göre daha çok işimi görür mü
xiaomi redmi note 9 pro iphone 7 ye göre daha çok işimi görür mü
İphone olması dışındaNote 9 Pro'yu öneririm. İphone 7'nin neredeyse hiçbir artısı yok.
İphone olması dışında![]()
Redmi note 9 pro.xiaomi redmi note 9 pro iphone 7 ye göre daha çok işimi görür mü
IOS için 10 bin tl vermek de bana mantıklı gelmiyor hem benim İPhone'a ihtiyacım yok ki ben son 1 yılda bunu anladımRedmi note 9 pro bence. İPhoneye para vermek hiç içime sinmiyor. Kazık ?
Kazıktan başka birsey değil yemin ederim. Yanj akıl mantık var 10000 nedir ? İsraf israf ?IOS için 10 bin tl vermek de bana mantıklı gelmiyor hem benim İPhone'a ihtiyacım yok ki ben son 1 yılda bunu anladım
o kadar param olsa 4 bine OnePlus 7 Pro kalan paraya da Monster Abra A5 alırdım gerçi ben bir telefona max 3 bin tl veririm söz konusu 10 bin tl olunca 4 bine alırdım OnePlus'ın canavar gibi telefonları var sırf Oxygen arayüzü için bile değer benceKazıktan başka birsey değil yemin ederim. Yanj akıl mantık var 10000 nedir ? İsraf israf ?
Mİ9T al derim RN9 Pro ekrandan kaybediyor İPhone 7 alırsan en fazla 2 sene kullanırsın ne tip bir kullanıcısın bilmiyorumxiaomi redmi note 9 pro iphone 7 ye göre daha çok işimi görür mü
Türkiye'den İPhone alınmaz NET gerçi ben yurtdışında yaşasam OnePlus alırdım@Webhead en mantıklisi da o zaten. İPhone parasına araba alınıyor ? altınla mi yarışmaya çalışiyor acaba?
Bende Ocak 2019'a kadar İPhone'cuydum ta ki Redmi Note 7'yi görene dek işte o an İPhone benim için bitti artık Xiaomi'ciyim Kasım 2019'da da Mİ9T'ye geçtim çok memnunum elveda İPhone merhaba XiaomiNote 9 Pro tabi ki. Bu ülkedeki İphone algısıyla sonuna kadar savaşmaya devam edeceğim![]()