Kerem KÖYLÜ
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 61
Xiaomi Mi 10 Lite mı? Mi Note 10 Lite mı? Redmi Note 9 pro mu?
Son düzenleme:
O zaman mi 10 lite'ı bekleyin.Benim için önemli olan ;
1- Oyun performansı.
2-Kamera performansı.
3- 3,4 yıl kullanabilmek.
4-Telefonu kullanırken akıcı olması .
Tamam, zaten acelem yok iyice bir araştıracağım .Xiaomi Mi 10 Lite (128 GB) - Xiaomi Mi 10 Lite Zoom Karşılaştırması - Epey
Epey - Xiaomi Mi 10 Lite (128 GB) - Xiaomi Mi 10 Lite Zoom özellik ve fiyat karşılaştırmasıwww.epey.com
Karşılaştırma amacında değil, iki telefonu yan yana görmek amacıyla atıyorum bunu. Özellikler gerçekten çok iyi. SD 765G ve çok iyi kamera performansı ile mi 10 lite 5g sadece 350 euro. Mi 10 lite zoom'da aynı fiyat olur. Belki 360 euro falan olabilir çünkü bazı özellikler daha iyi.
Mesaj otomatik birleştirildi:
O zaman mi 10 lite'ı bekleyin.
mi 10 lite kesinlikle her Açıdan daha iyi .Xiaomi Mi 10 Lite mı? Yoksa Redmi note 9 pro mu?
[/URL]Xiaomi Mi 10 Lite (128 GB) - Xiaomi Mi 10 Lite Zoom Karşılaştırması - Epey
Epey - Xiaomi Mi 10 Lite (128 GB) - Xiaomi Mi 10 Lite Zoom özellik ve fiyat karşılaştırmasıwww.epey.com
Karşılaştırma amacında değil, iki telefonu yan yana görmek amacıyla atıyorum bunu. Özellikler gerçekten çok iyi. SD 765G ve çok iyi kamera performansı ile mi 10 lite 5g sadece 350 euro. Mi 10 lite zoom'da aynı fiyat olur. Belki 360 euro falan olabilir çünkü bazı özellikler daha iyi.
O zaman mi 10 lite'ı bekleyin.
Tamam düzelttim soruyuMi 10 lite Türkiye'de satışta değil. Zaten sadece mi 10 lite 5G tanıtıldı şu an. Ve sayfa açılmıyor, her halde bağlantı hatalı.
Bütçe ne kadar?Xiaomi Mi 10 Lite mı? Mi Note 10 Lite mı? Redmi Note 9 pro mu?
A71,S10e (ikinci el),P30 (İkinci el) bu cihazlara bı bak derim.
Tamam ama ben en iyisini istiyorum o bütçeye ve 2.el e güvenmiyorumA71,S10e (ikinci el),P30 (İkinci el) bu cihazlara bı bak derim.
Mi Note 10 lite al geç.Tamam ama ben en iyisini istiyorum o bütçeye ve 2.el e güvenmiyorum
En iyisi hangisiyse onu önerin bana o butceye gore
Yoksa mi 10 lite beklemelimiyimMi Note 10 lite al geç.
Acelesi yoksa bekle derim.Yoksa mi 10 lite beklemelimiyim