Arkadaşlartelefon almaya karar verdim. Çok site okudum çok kara değiştirdim. Programcıyım. küçük ufak tefek programlarım var. kendimi geliştiriyorum. IPhone 4S alacaktım fakat lanet olası ios kapalı kutu. Android ise geliştirilmeye müsait. Alışkanlıklarım gereği çok müzik dinlerim ve müzikkalitesine önem veririm. Arasında kaldığım telefonları belirtiyorum.
IPhone 4s, Samsung Galaxy S3, HTC Sensetion XL, HTC One X.
HTC Sensetion Xl dememin nedeni Beats. Takdir edersiniz ki müzik zevkinden ödün vermek küstahlık olur TL'yi gözden çıkarınca. Samsung ve HTC'lerin hepsinin ekranı büyük. Çoğunu arkadaşlarımdan ufak tefek kullandım. IPhone'da film izlemek Samsung ve HTC'nin büyük ekranlarının yanında hikaye kalıyor. Galaxy s3 dememin nedeni
kullanıcı düşkünü telefon.
Kullanıcının hareketlerine duyarlı. Iphone ve HTC One X ise internet dehaları. Benim için ön planda olanlar telefonungücü(hızı), müzikkalitesi, ekran büyüklüğü, internet hızı.
Yardımlarınızı Fikirlerinizi bekliyorum.
IPhone 4s, Samsung Galaxy S3, HTC Sensetion XL, HTC One X.
HTC Sensetion Xl dememin nedeni Beats. Takdir edersiniz ki müzik zevkinden ödün vermek küstahlık olur TL'yi gözden çıkarınca. Samsung ve HTC'lerin hepsinin ekranı büyük. Çoğunu arkadaşlarımdan ufak tefek kullandım. IPhone'da film izlemek Samsung ve HTC'nin büyük ekranlarının yanında hikaye kalıyor. Galaxy s3 dememin nedeni
kullanıcı düşkünü telefon.
Kullanıcının hareketlerine duyarlı. Iphone ve HTC One X ise internet dehaları. Benim için ön planda olanlar telefonungücü(hızı), müzikkalitesi, ekran büyüklüğü, internet hızı.
Yardımlarınızı Fikirlerinizi bekliyorum.