Şuanda Opera kullanıyorum Normal opera normal hızda ama chromeye gore hızlı gıbı bundan önce Microsoft edge kullanıyordum. Ama benim için Ram kullanımı önemli değil 8 gb ram var 20 sekme açıkken %50si kullanılıyor. Bana HIZLI bir tarayıcı lazım.
Şuanda Opera kullanıyorum Normal opera normal hızda ama chromeye gore hızlı gıbı bundan önce Microsoft edge kullanıyordum. Ama benim için Ram kullanımı önemli değil 8 gb ram var 20 sekme açıkken %50si kullanılıyor. Bana HIZLI bir tarayıcı lazım.
Via tarayıcı öneririm.Hem hızlı,hemde az yer kaplıyor.Şuanda Opera kullanıyorum Normal opera normal hızda ama chromeye gore hızlı gıbı bundan önce Microsoft edge kullanıyordum. Ama benim için Ram kullanımı önemli değil 8 gb ram var 20 sekme açıkken %50si kullanılıyor. Bana HIZLI bir tarayıcı lazım.
laptopdayım.Via tarayıcı öneririm.Hem hızlı,hemde az yer kaplıyor.
en hızlısı 1 gb ram pcde oyunları kasmadan oynatıyordubaşka öneri yoksa vivaldi indiriyorum.
ve kendinize göre özelleştirebiliyorsunuzbaşka öneri yoksa vivaldi indiriyorum.
kuruluyor.en hızlısı 1 gb ram pcde oyunları kasmadan oynatıyordu
Mesaj otomatik birleştirildi:
ve kendinize göre özelleştirebiliyorsunuz
bisey sorcam browser oyunu olarak ne oynuyorsun bende cok browser oyunlari oynuyorum ozelden yazarmisin rica etsem ?kuruluyor.
bisey sorcam browser oyunu olarak ne oynuyorsun bende cok browser oyunlari oynuyorum ozelden yazarmisin rica etsem ?
en hızlısı 1 gb ram pcde oyunları kasmadan oynatıyordu
ve kendinize göre özelleştirebiliyorsunuz
opera gx kullanıyorum memnunumŞuanda Opera kullanıyorum Normal opera normal hızda ama chromeye gore hızlı gıbı bundan önce Microsoft edge kullanıyordum. Ama benim için Ram kullanımı önemli değil 8 gb ram var 20 sekme açıkken %50si kullanılıyor. Bana HIZLI bir tarayıcı lazım.
Yandex browser daha ıyıbrowser oyunu fazla oynamıyorum biara oyunkolu.com sitesinden biraz oynardım oda küçükken.
sen vivaldi tarayıcısınıımı kullanıyorsun dostum ben sevdim gayet hızlı oturum falan açtım hatta şuan o tarayıcıdan yazıyorum ama 1 sekme açıkken 600 mb Ram yiyor tabi benim için sorun değil am asen nasıl bunu kullanıyorsun ?
Yazıcaktım bi baktım Yazmışsın.Yandex browser daha ıyı
Youtube vıdeolarını baska sekmeden ızleyebılıorum onun ıcın kullanıorumYazıcaktım bi baktım Yazmışsın.
Aynen hız olarak yandex daha hızlı hepsinden edindiğim tecrübelere göre.
Ben yandexi sevmiyorum arama motorunu google olarak ayarlayabiiliyormuyuz peki ?Yazıcaktım bi baktım Yazmışsın.
Aynen hız olarak yandex daha hızlı hepsinden edindiğim tecrübelere göre.
evet ayarlayabilirsin her tarayicidaBen yandexi sevmiyorum arama motorunu google olarak ayarlayabiiliyormuyuz peki ?
bilmem o tarayıcı 1 gb ram ile de rahat çalışıyorbrowser oyunu fazla oynamıyorum biara oyunkolu.com sitesinden biraz oynardım oda küçükken.
sen vivaldi tarayıcısınıımı kullanıyorsun dostum ben sevdim gayet hızlı oturum falan açtım hatta şuan o tarayıcıdan yazıyorum ama 1 sekme açıkken 600 mb Ram yiyor tabi benim için sorun değil am asen nasıl bunu kullanıyorsun ?
yandex vivaldi ile yarışamaz bileBen yandexi sevmiyorum arama motorunu google olarak ayarlayabiiliyormuyuz peki ?
Bahsedelim favori tarayıcım hızlı ve güvenli. Bugüne kadarki en hızlı Firefox’u indirinMozilla Firefox'tan kimse bahsetmemiş.