• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Hangi ssdyi almalıyım?

GriZzLy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
14
Bütçe nedir ki ? M.2 SSD Sata 3'ten daha hızlı yaklaşık 8 9 kat.
Piyasa fiyatları belli, bütçe vermeye gerek yok. Zaten ssdm var alan genişletmek amaçlı alıyorum. Sağlam ve uzun ömürlülük yeterli benim için. Yoksa hızı 500mb olmuş 2 GB olmuş pek önemli değil. Sadece 500 gb arıyorum m.2 slotu ve 2.5 sata slotum var laptopta. En uygun fiyatlısını alıp en az 5 yıl beni götürecek umuduyla kullanacağım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

anakartında m.2 yuvası var mı?
M.2 slot + 2.5" disk

Eratosthenes

Profesör
Reaksiyon puanı
854
Piyasa fiyatları belli, bütçe vermeye gerek yok. Zaten ssdm var alan genişletmek amaçlı alıyorum. Sağlam ve uzun ömürlülük yeterli benim için. Yoksa hızı 500mb olmuş 2 GB olmuş pek önemli değil. Sadece 500 gb arıyorum m.2 slotu ve 2.5 sata slotum var laptopta. En uygun fiyatlısını alıp en az 5 yıl beni götürecek umuduyla kullanacağım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

M.2 slot + 2.5" disk
m.2 ssd ler, sata ssdlere göre daha uzun ömürlü oluyor ayrıca hızlarıda daha yüksek oluyor ben m.2 ssd almanı öneririm

basit

Dekan
Reaksiyon puanı
6,512
Marka olarak Samsung veya Seagate markalarını öneririm. Ama kendim James Donkey kullanıyorum ve memnunum :D.

Hollywoo

Profesör
Reaksiyon puanı
1,462