Hangi sitemi indirebilirim

PC MERAKLISI

Dekan
Reaksiyon puanı
2
arkadaşlar ben pc ye windows tan başka sistem kurmak istiyorum yalnız şöyle olucak
c de windows
f de başka sistem

şimdi indirebilecegim sistem varmı internet üzerinden linux ve pardus hakkında bilgim yok

baDibere

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Linux hakkında bilginizin olmadığını belirtmişsiniz fakat tüm Linux dağıtımlarını (Pardus, Ubuntu, Suse, Madriva...) indirebilirsiniz. Az buçuk araştırma ile neredeyse tüm sorunlarınızı çözebilirsiniz. Gerek kurulum öncesi gerekse kurulum sonrası araştırma yapıp Pardus kullanmanız dileğiyle ;)

PC MERAKLISI

Dekan
Reaksiyon puanı
2
pardus bizim oldugu için pardus düşünüyorum

Mta

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Bu arada bir ayrıntıya yer vereyim.Linux kurdugun bölümü Windows tabanlı işletim sistemlerinde göremezsin.Biçimlendirme farklı oldugu için.Pardus kullanışlı ve kolay bir sistem arayüzü Xp ye benzerdir.Ve gerçekten iyi ses kalitesi vardır , Vistadaki gibi.

Reaksiyon puanı
189
Mta dedi ki:
Bu arada bir ayrıntıya yer vereyim.Linux kurdugun bölümü Windows tabanlı işletim sistemlerinde göremezsin.Biçimlendirme farklı oldugu için.Pardus kullanışlı ve kolay bir sistem arayüzü Xp ye benzerdir.Ve gerçekten iyi ses kalitesi vardır , Vistadaki gibi.

http://www.fs-driver.org/ adresinden çekeceğin program ile windows üzerinden linux alanlarını da normal harddisk gibi kullanabilirsin.

bence sen de benim gibi yap.

c de windows d de yedek dosyalar e de pardus f de mac os

üç sistem birden çok manyak oluo :D