Hangi sitelerde maxipuan ile harcama yapabilirim?

Bu konuyu okuyanlar

ozkanvurgun43

Asistan
Katılım
10 Temmuz 2018
Mesajlar
159
Reaksiyon puanı
63
Puanları
28
Yaş
22
Hangi internet sitelerinde maxipuan geçerli bilen var mı?
 

Curcunz

Öğrenci
Katılım
12 Kasım 2020
Mesajlar
15
Reaksiyon puanı
5
Puanları
3
Yaş
32
Maxi puan geçen yerler ve maxi puan kullanılan internet siteleri 2022 güncel bir şekilde yazının devamında bulunuyor. Maxipuan kullanılan yerler çok merak edilen konuların başında yer almaktadır. Maximum özellikli kart 200.000’den fazla iş yerinde geçerli bir Türkiye İş Bankası ürünü kredi kartı olmaktadır. Maximum kart ile beraber taksitli alışveriş yapabilir ve kartınız için birçok kampanyadan yararlanılır.

Nakit hizmetini Maximum kart ile kullanarak 12 aya kadar taksitli ödeme yapabileceksiniz. Maximum kart ile alışveriş aşamasında taksitli ödeme yapabileceksiniz. Maximum kartla beraber alışveriş yaparken Maxipuan kazanabilirsiniz. Hatta para yerine kazanılan Maxi Puanları kullanabilir ve istediğiniz şekilde alışveriş yapabilirsiniz.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Maxipuan kullanılan internet siteleri bakıldığı zaman en büyük kart sahibi işyerlerinde alışveriş yaparken kazanılmaktadır. Kazanılan Maxipuan miktarı üyelerin alışverişine göre farklılaşabilmektedir. Örnek olarak %2 Maxipuan sunan bir üye işyerinde 200 TL alışveriş yaparak 4 Maxipuan kazanabileceksiniz. 1 Maxipuan ise 1 TL’ye eşdeğer olmaktadır. aynı işyeri veya üye işyeri olan farklı bir mağazada veya AVM’de kazanılan Maximum puanlar rahatlıkla kullanılır.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Maxi puan geçen marketler 2022 yılında, hemen hemen her gün alışveriş yapılan birçok marketi kapsamaktadır. Maxi puan kullanılan marketler ile Maximum kartlarla yapılan alışverişlerde kişiler Maxipuan kullanabilecekler. Bazı marketlerde üye işyeri olmadığından dolayı puanları kullanmak mümkün olmamaktadır. Maximum kart geçen marketlere bakıldığı zaman A101, CarrefurSA, Migros, Bim, Hakmar, Şok, Kipa gibi birçok popüler market olabilmekte.
 
Son düzenleme:
Üst