Tubicaliskan
Asistan
İ5 7600 ve HD 530 veya i3 6100 + R7 360 alacağım. Benim gönlüm i5 ten yana. Ama daha iyi fikri olan varsa söyleyebilir.
Powerbank'i kazanmak için gereksiz açabildiğin kadar konu açıyorsun gibi geldi bana. Bari fazla saçmalama İ5 7600 nedir ?
Powerbank'i kazanmak için gereksiz açabildiğin kadar konu açıyorsun gibi geldi bana. Bari fazla saçmalama İ5 7600 nedir ?
Ozaman Ocakta Aralıkta açarsın konunu. Fiyatlar nekadar değişecek bakalım. O işlemci kaç TL'den çıkıyor bilgin varmı ? Bütçe belirtmemişsin. Hadi hepsini geçtim Ocak'ta doların kaç olacağını biliyormusun ?Sistemi ocak ta alacağım. Kaby lake den hiç mi haberin yok kardeşim. Saçmalayan ben değilim.
Ozaman Ocakta Aralıkta açarsın konunu. Fiyatlar nekadar değişecek bakalım. O işlemci kaç TL'den çıkıyor bilgin varmı ? Bütçe belirtmemişsin. Hadi hepsini geçtim Ocak'ta doların kaç olacağını biliyormusun ?
Çıkmayan bir işlemci için karşılaştırma mı yapmamızı bekliyorsunuz? Hayali sistem.
Arkadaş demiş ki : "Çıkmamış işlemci hakkında nasıl fikir verelim ?" Gayette haklı. Powerbank senin olsun kardeşim ne diyeyim. Adamlar en çok konu açanlara çekiliş yapıcaz dediler. Ard arda 4 tane konu açmışsın. Milyon tane öneri istemişsin. Biraz gerçekçi ol lütfen. Zamanı geldiğinde konunu açarsın güzelce cevaplarız bizde. Dolar belki 3.5 olmayacak ama belki 2.7 olacak ? Belki 3.2 olacak. Aksini idda etme diye fotoğrafta ekliyorum. 3 Dakikada 4 Konu. Büyük başarı.Bütçem 2000.
Kaby lake çıktı desek maksimum 100 TL oynayacak. Dolar 3.5 TL ye çıkmayacak ya. Ben oldukça normal bir şekilde sorumu sordum madem cevap veriyorsun adam gibi ver. Hayali sistemmiş asdfjklsdf. Ben işlemci mi karşılaştırıyorum burda azcık kafanı çalıştır.
Arkadaş demiş ki : "Çıkmamış işlemci hakkında nasıl fikir verelim ?" Gayette haklı. Powerbank senin olsun kardeşim ne diyeyim. Adamlar en çok konu açanlara çekiliş yapıcaz dediler. Ard arda 4 tane konu açmışsın. Milyon tane öneri istemişsin. Biraz gerçekçi ol lütfen. Zamanı geldiğinde konunu açarsın güzelce cevaplarız bizde. Dolar belki 3.5 olmayacak ama belki 2.7 olacak ? Belki 3.2 olacak. Aksini idda etme diye fotoğrafta ekliyorum. 3 Dakikada 4 Konu. Büyük başarı.