Hangi sistem

Tubicaliskan

Asistan
Reaksiyon puanı
127
İ5 7600 ve HD 530 veya i3 6100 + R7 360 alacağım. Benim gönlüm i5 ten yana. Ama daha iyi fikri olan varsa söyleyebilir.

Kaya26

Profesör
Reaksiyon puanı
550
i5-7600 ne ara çıktı ?

MuhammedSC

Profesör
Reaksiyon puanı
484
Powerbank'i kazanmak için gereksiz açabildiğin kadar konu açıyorsun gibi geldi bana. Bari fazla saçmalama İ5 7600 nedir ?

M. Samet

Doçent
Reaksiyon puanı
91
Çıkmayan bir işlemci için karşılaştırma mı yapmamızı bekliyorsunuz? Hayali sistem.

MuhammedSC

Profesör
Reaksiyon puanı
484
Sistemi ocak ta alacağım. Kaby lake den hiç mi haberin yok kardeşim. Saçmalayan ben değilim.
Ozaman Ocakta Aralıkta açarsın konunu. Fiyatlar nekadar değişecek bakalım. O işlemci kaç TL'den çıkıyor bilgin varmı ? Bütçe belirtmemişsin. Hadi hepsini geçtim Ocak'ta doların kaç olacağını biliyormusun ?

Tubicaliskan

Asistan
Reaksiyon puanı
127
Ozaman Ocakta Aralıkta açarsın konunu. Fiyatlar nekadar değişecek bakalım. O işlemci kaç TL'den çıkıyor bilgin varmı ? Bütçe belirtmemişsin. Hadi hepsini geçtim Ocak'ta doların kaç olacağını biliyormusun ?

Çıkmayan bir işlemci için karşılaştırma mı yapmamızı bekliyorsunuz? Hayali sistem.

Bütçem 2000.
Kaby lake çıktı desek maksimum 100 TL oynayacak. Dolar 3.5 TL ye çıkmayacak ya. Ben oldukça normal bir şekilde sorumu sordum madem cevap veriyorsun adam gibi ver. Hayali sistemmiş asdfjklsdf. Ben işlemci mi karşılaştırıyorum burda azcık kafanı çalıştır.

MuhammedSC

Profesör
Reaksiyon puanı
484
Bütçem 2000.
Kaby lake çıktı desek maksimum 100 TL oynayacak. Dolar 3.5 TL ye çıkmayacak ya. Ben oldukça normal bir şekilde sorumu sordum madem cevap veriyorsun adam gibi ver. Hayali sistemmiş asdfjklsdf. Ben işlemci mi karşılaştırıyorum burda azcık kafanı çalıştır.
Arkadaş demiş ki : "Çıkmamış işlemci hakkında nasıl fikir verelim ?" Gayette haklı. Powerbank senin olsun kardeşim ne diyeyim. Adamlar en çok konu açanlara çekiliş yapıcaz dediler. Ard arda 4 tane konu açmışsın. Milyon tane öneri istemişsin. Biraz gerçekçi ol lütfen. Zamanı geldiğinde konunu açarsın güzelce cevaplarız bizde. Dolar belki 3.5 olmayacak ama belki 2.7 olacak ? Belki 3.2 olacak. Aksini idda etme diye fotoğrafta ekliyorum. 3 Dakikada 4 Konu. Büyük başarı.

Ekli dosyalar

• Adsız.png
    Adsız.png
    342.7 KB · Görüntüleme: 627

Tubicaliskan

Asistan
Reaksiyon puanı
127
Arkadaş demiş ki : "Çıkmamış işlemci hakkında nasıl fikir verelim ?" Gayette haklı. Powerbank senin olsun kardeşim ne diyeyim. Adamlar en çok konu açanlara çekiliş yapıcaz dediler. Ard arda 4 tane konu açmışsın. Milyon tane öneri istemişsin. Biraz gerçekçi ol lütfen. Zamanı geldiğinde konunu açarsın güzelce cevaplarız bizde. Dolar belki 3.5 olmayacak ama belki 2.7 olacak ? Belki 3.2 olacak. Aksini idda etme diye fotoğrafta ekliyorum. 3 Dakikada 4 Konu. Büyük başarı.

Powerbank zaten verildi. Geç gördüm. Ancak bu konu ciddi bir konu. Cevabı şu anlık için istemiştim. İşlemci daha çıkmadı ama muhtemelen %+10 performansta olacak. Ona göre karşılaştırdığımda benim fikrim i5 ten yanaydı ancak daha iyi fikri olan var mı diye sordum.

M. Samet

Doçent
Reaksiyon puanı
91
Ocakta alacaksanız ocakta konu açın. Ekonomimiz çok dalgalı. 5 ay sonra Dolar çok değişebilir. O zamana kadar yeni işlemciler, ekran kartları vs. çıkacak.

Kaby Lake'de performans artışı olmayacak aksine performans düşecek. Bunun yanında fiyat da düşecek.

Evet işlemci karşılaştırmışsınız. i5 7600+ HD530 vs i3 6100+R7 360 ne demek?

Üslubunuzu doğru bulmuyorum.