Büyük ihtimal arkadaş hazır sistemlere bakıyor.Bencede ama intel yerine AMD alabilir ucuzluk bakımından
Hocam kendim toplayacağımBüyük ihtimal arkadaş hazır sistemlere bakıyor.
AMD ne önerirsinizBencede ama intel yerine AMD alabilir ucuzluk bakımından
h.oEyw ilk reaksiyon puanı aldım
AMD işlemcileri iyi çalışıyorHocam fiyat anlamında çok bir fark yok aslında
hmm anladımGt 1030 ve Ryzen 5 1600 ile gta medium 100+ fps alırsın 5 k şuan
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ben aldım memnunum ama ekran kartı biraz kötü
hocam aslında amd işlemci ve ekran kartlarıyla ilgili bir bilgim yok o yüzden yanlış bir şey yapmak istemediğimden intel,nvidia alternatifleriyle ilgileniyorumCsgo forynite valo gta fifa pes forza vb çalıştırıyor
Forza düşük 60 fps en fazla 70 derece gördü
hocam aslında amd işlemci ve ekran kartlarıyla ilgili bir bilgim yok o yüzden yanlış bir şey yapmak istemediğimden intel,nvidia alternatifleriyle ilgileniyorum
Monitör 100 hz yeterli olursa i3 10.nesil gtx 970 li bir sistem alabilirsin pek müsait değilimPeki hocam müsaitseniz eğer bana monitör dahil(klavye,mouse hariç)11000 tl sistem toplayabilir misiniz
Btçene bağlıonun yerine gtx 1050 ti vs i5 10. nesil yapsam?
tamamdır sağ olunMonitör 100 hz yeterli olursa i3 10.nesil gtx 970 li bir sistem alabilirsin pek müsait değilim
Btçene bağlı
Rica ederimtamamdır sağ olun
ve gtx 970 satılmıyor sanırımİşlemci gtx 970 te iyi ise gtx 1650 yi geçer ama sana bağlı 1650 tavsiye ederim geforce uygulamasında daha fazla şeyler yaparsın gtx 1650 4gb
gtx 970 3gb arası
Gtx 1650 i5 10 alabilirsin bütçe fazla ise
Gtx 970 eski ekran kartı
dlss performansı veremeyen bilir
ve gtx 970 satılmıyor sanırım
Yapcak bile yoksalın artık inanan mı var şunlara
İ3'lü sistemin daha iyi performans vereceğini düşünüyorum.İntel Core İ5 10400F-GTX 1050 Tİ 16 GB RAM mi yoksa İ3 10100F-GTX 1650 16 GB RAM hangi sistemde Valorant,CS GO da daha yüksek fps alırım?