Naureux
Öğrenci
Merhaba arkadaşlar düşük bütçeli oyun ağırlıklı bir sistem toplamak istiyorum bu iki sistem arasında kaldım sizce hangisini alayım ? Bir de bu sistemlerde parça uyumsuzluğu var mı ? Teşekkürler
MantıklıYa da anakartı 2400MHz tercih edin.
Technopat rehberinde anakartın 2400 mhz desteklediği söyleniyor o yüzden tercih ettim yorum için teşekkürlerİkinci sistemde ram-anakart Mhz uyumsuzluğu var. Ramleri 2133 Mhz tercih edin.
Emin misiniz? Belki de yanlış anakartı seçtiniz. 2133 MHz destekliyor maksimum sitesinde yazan da bu.Technopat rehberinde anakartın 2400 mhz desteklediği söyleniyor o yüzden tercih ettim yorum için teşekkürler
Emin misiniz? Belki de yanlış anakartı seçtiniz. 2133 MHz destekliyor maksimum sitesinde yazan da bu.
A68HM-E33 | MSI Türkiye | Motherboard - The world leader in motherboard design
Haklı olabilirsiniz bu anakart 2400 mhz desteklemediği için ram ler 1600 mhz hızında çalışıyor sonrasında bios dan ayar yapılarak 2400 mhz yükseltiliyorEmin misiniz? Belki de yanlış anakartı seçtiniz. 2133 MHz destekliyor maksimum sitesinde yazan da bu.
A68HM-E33 | MSI Türkiye | Motherboard - The world leader in motherboard design
XMP açılarak 2133'e çıkıyor, ötesi yok.Haklı olabilirsiniz bu anakart 2400 mhz desteklemediği için ram ler 1600 mhz hızında çalışıyor sonrasında bios dan ayar yapılarak 2400 mhz yükseltiliyor
Şu videoyu bi atın yahu, 2400'e çıkıyorsa specste yanlış yazılmış o zaman. Ben kendi sayfasında yazanı söylüyorum.Sistem Toplama videosunda XMP ile 2400 yapılıyordu yanlışınız olmasın?