Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
profesyonel değilse bedava alanlarda kurun...bide domain alırsınız tam olur boşuna çok para harcamayın.. www.byethost.com güzel bir free hosting
özellikler:
%99 uptime [denedim ve doğru hatta % 100 ]
300 mb alan
3 mysql
hızlı kurulum ki en önemlilerinden...
bu özelliklerde bi alan almaya kalksan bayaa para eder siten amatör olcaksa bedava kullanın..
İsim tescili yapmadıysan, şunlara dikkat et
Cname ve Mx Değiştirebilen bir panel tabi aynı zamanda Dns'leri de. Eğerki Dns Desteği olmayan bir free yada herhangi bir host için Yönlendirme paneli şart. Geçi Dnspark ile bunu çözebilirsin ancak kalıcı bir çözüm değil.
Hosting Firması bende şu an arıyorum, Uygun fiyat olarak "markum.net" var. tabi Aynı zamanda Ciddi Firmalardan. Destek Konusunda Şüphen Olmasın. benim Domain'i ordan aldım biliyorum. Ancak sana tavsiye etmem. Panel Özellikler az. Domain için söylüyorum. http://www.markum.net
uzun zamandır ben de araştırıyorum ama kafam iyice karıştı.
bence en iyi referans sdn olur. uzun lafın kısası sdn hangi hosting firmasını kullanıyor acaba?
kebirhost 1 numaradır hele desteği harika 2 dakikada cevap aldığım bile oluyor bayilik paketim var ve fiyatlar da ucuz hızı da fiyata göre gayet iyi kesinti hiç yok gibi www.kebirhost.net alan adı içinde isimtescil derim sorun yaşayan çok var ordan ama bana pek yamuk yapmadılar www.isimtescil.net
Bytecastle - 5GB web alanı 75gb aylık trafik sınırsız mysql vs. sağlıyor
Sayfanet ise - 1gb web alanı 30gb aylık trafik " " " " " ....
yıllık 34 YTL
bu konu güzel oldu evet arkadaşlar tavsiyeleriniz bizim gibi bir çok arkadaşa faydalı olacaktır... internette her siteye güvenilmiyor her yoruma güvenilmiyor ki yorum yapanların firmaların adamları olup olmadığını dahi bilmiyoruz... burda SDN üyelerinin yorumları bize ışık tutacaktır..
Tercihin türkiyeden yana olsun. Okul sitesi olduğu için muhtemelen çok fazla alana ve bantmiktarına ihtiyacın olmayacaktır. O yüzden kaliteli bir firmadan alman süreklilik ve güvenlik açısından daha iyi olur. Belki okul sitesi olduğu için fiyatta biraz daha aşağı çekebilirler.
Valla ben de reseller hosting kullanıyorum, şu ana kadar hiç problem yaratmadılar; gerek ödeme olsun (geciktirdim ), gerek destek olsun. Sunucular da Xeon daha ne isterim