Diyarvadisi
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0
Hangi samsungu almalıyım oy kullanın
Hiçbiri.Bütçeni arttırıp iyi bir cihaz almanı tavsiye ederim.Hangi samsungu almalıyım oy kullanın
1000tl ye note 5 var ve hala kullanılabilir eskilerin amiral gemisi ve tasarımıda güzel işini görür yaniHiçbiri.Bütçeni arttırıp iyi bir cihaz almanı tavsiye ederim.
Note 5 5 yaşında eski bir cihaz alacaksan ikinci el S9 al yada Mate 10 Pro al.Günümüzde ahı gitmiş vahı kalmış cihaz almak yerine işini görecek cihaz al.1000tl ye note 5 var ve hala kullanılabilir eskilerin amiral gemisi ve tasarımıda güzel işini görür yani
belirttiği telefonların fiyatı 800tlyi geçmiyor nerdeyse s9 pahalı ama güncel bir telefon ben birazda bütçeden yola çıktım ve note 5 annemde var cayır cayır her oyunu oynatıyor takılma flnda hiç yaşamadım.Note 5 5 yaşında eski bir cihaz alacaksan ikinci el S9 al yada Mate 10 Pro al.Günümüzde ahı gitmiş vahı kalmış cihaz almak yerine işini görecek cihaz al.
Sen bilirsin ben kendi fikrimi söyledim.Note 5 çıktığı dönem çok iyiydi ama şuanda 5 yaşında.belirttiği telefonların fiyatı 800tlyi geçmiyor nerdeyse s9 pahalı ama güncel bir telefon ben birazda bütçeden yola çıktım ve note 5 annemde var cayır cayır her oyunu oynatıyor takılma flnda hiç yaşamadım.
Iphone 6s de 5 yaşında fakat son güncellemesini alacak ama fiyatları biraz uçuk samsungun güncelleme politikası berbatSen bilirsin ben kendi fikrimi söyledim.Note 5 çıktığı dönem çok iyiydi ama şuanda 5 yaşında.
Hocam ayıp ediyorsunuz. Ben 4 senedir Note 5 kullanıyorum. Telefon bir kere bile bana mısın demedi ya. 5 yaşındaymış falan filan Note 5 affetmez hocam. Ayriyeten yazılım konusu da XDA Note 8'in portlanmış ROM'unu kurarsınız. Android 13'e kadar rahat edersiniz.Note 5 5 yaşında eski bir cihaz alacaksan ikinci el S9 al yada Mate 10 Pro al.Günümüzde ahı gitmiş vahı kalmış cihaz almak yerine işini görecek cihaz al.
hiçbir samsung.Hangi samsungu almalıyım oy kullanın