cenkkkk
Doçent
- Reaksiyon puanı
- 373
DDR4 2666MHz. SSD yoksa SSD eklemeyi ihmal etmeyin.Arkadaşlar laptopumda 8gb ram mevcut. Önümüzdeki döenmlerde bir 8 gb daha eklemeyi düşünüyorum. Ram bilgilerim fotoğrafta gözüktüğü gibidir. Uyumlu olan ramleri söylermisiniz ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
DDR4 2666MHz. SSD yoksa SSD eklemeyi ihmal etmeyin.
DDR4 2666MHz. SSD yoksa SSD eklemeyi ihmal etmeyin.
O RAM den 2 adet alarak dual channel yapabilirsiniz.SSD mevcut. pcı-e Gen.3 serisi
Bunu almam gerekiyor yani değil mi ?
Kingston 8GB 2666MHz DDR4 CL19 Notebook Ram KVR26S19S8/8 Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
Kingston 8GB 2666MHz DDR4 CL19 Notebook Ram KVR26S19S8/8 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Şuan 1 adet mevcut. 1 adet daha alıp dediğiniz gibi dual channel yapacağım. Çok etkili olduğunu söylüyorlar bakalım fark oluşturacakmıO RAM den 2 adet alarak dual channel yapabilirsiniz.
Yalnız o RAM sizin RAM değil. Modeli farklı olarak gördüm. Yani dual channel olmaz.Şuan 1 adet mevcut. 1 adet daha alıp dediğiniz gibi dual channel yapacağım. Çok etkili olduğunu söylüyorlar bakalım fark oluşturacakmı
Aynı RAM’in marka modelini bulup aynısından bir tane daha almanız daha mantıklı olur, çünkü uyumsuzluk ihtimali olmaz.SSD mevcut. pcı-e Gen.3 serisi
Bunu almam gerekiyor yani değil mi ?
Kingston 8GB 2666MHz DDR4 CL19 Notebook Ram KVR26S19S8/8 Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
Kingston 8GB 2666MHz DDR4 CL19 Notebook Ram KVR26S19S8/8 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Aynı modeli nasıl bulacağım?Yalnız o RAM sizin RAM değil. Modeli farklı olarak gördüm. Yani dual channel olmaz.
OEM parça ise 2.el olarak var. Yani 2 adet 2x8 DDR4 2666MHZ 0 RAM alın.Aynı modeli nasıl bulacağım?
Fabrika çıkışlı takılı olan rami mevcut.OEM parça ise 2.el olarak var. Yani 2 adet 2x8 DDR4 2666MHZ 0 RAM alın.
O zaman 2 adet almanız lazım dual channel için. Yoksa sinyor çalışırlar bir şey değişmez. Tek 16GB gibi çalışır.Fabrika çıkışlı takılı olan rami mevcut.
İçini açıp bakmıştım tipi aynı o şekildeydi çünkü.Fabrika çıkışlı ram her türlü oem'mi oluyor ? Yukarıda attığım ramin takılı olma ihtimali yokmudur ?
Fabrika çıkışlı ram her türlü oem'mi oluyor ? Yukarıda attığım ramin takılı olma ihtimali yokmudur ?
İçini açıp bakmıştım tipi aynı o şekildeydi çünkü.