Hangi Platform?

Hangi Platform alınabilirlği daha yüksek ?

• Uydu

Kullanılan: 9 47.4%
  • D-Smart

Kullanılan: 6 31.6%
  • Digitürk

Kullanılan: 4 21.1%

• Kullanılan toplam oy
    19

ati1905

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Sizce hangi platform daha iyi Fiyat + Kanallar + Kalite...

berckai

Profesör
Reaksiyon puanı
9
d-smart kaliteli yayın vermiyor verse de iler de çok kişi geçerse digitürk gibi paralı yayına geçecek ne de olsa aydın doğan mu digitürk'ünde 9.90 ytl yalanına inanmayın paket servisleri için o bütün servisleri açtırmak için konsolos maaşı lazım zaten digitürk'ün maç yayını olmasa batar hatırlıyormusunuz teleon günlerini sonra hükümette dönen entrikaları

TuningMert

Dekan
Reaksiyon puanı
84
Dsmart iyi gibi.Eskişehirspor maçları için aldım.Gerçi artık izleyemicezde,sorun yaşamadım...

ati1905

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bende uydu almayı düşünüyorumda sizlerinde oyunu alim dedim...

MegaWolt

Profesör
Reaksiyon puanı
42
Ben Digiturk kullanıyorum. Yukarıda bazı arkadaşların dediği gibi "tonla" para vermiyoruz yok öyle birşey. Ayda 9,90'a üyelik doğru hiç kandırmaca felan değil. Eğer tüm dizi-sinema paketlerini istersen 19,90a açtırırsın. Bizde Ligtv paketi var, sadece lig maçları olduğunda 52ytl aylık (diğer kanallar dahil), lig bittiğinde otomatik 9,90ytl ye iniyor.
Kanallar o kadar güzelki anlatamam. Sadece National Geographic, Net Geo Wild, Crime&Investiga, History Channel, Zone Reality kanalları bile almak için bahanedir bence. Özellikle NG'ın iki kanalı gibi yayın görmedim, saatlerce başından kalkamıyorsun. 10 tane çizgi film kanalı hep açık, küçükken kaçırdığım çizgi filmleri tekrar izliyorum sayesinde. Müzik kanalları, yabancı haber kanalları, Digiturk'e özel film kanalları, radyolar, Yayın akışını takip edebildiğiniz, istediğiniz programı önceden seçip başlamadan sizi uyaran özel yayın....vb.

D-smart'a gelince; Digiturk gibi kaliteli kanalları yok. Boyuna Dspor, Dçocuk,Dyaşam....vs. hep aynı kanallar. Ben avantajını göremedim, özellikle Digiturk'le kıyaslarsak çok sönük kalıyor.

Merak eden arkadaşlar varsa digiturk hakkında bilgilerimi paylaşabilirim.

ati1905

Asistan
Reaksiyon puanı
0
101 Kişi okumuş 12 oy kullanılmış...

Be5tE

Dekan
Reaksiyon puanı
5
Hiç biri hakkında bir fikrim yok seçeneği neden yok ???

:) :)

buraqq

Profesör
Reaksiyon puanı
6
internetten izle be kardeş :D:D ona vereceğin parayı kotayı aşarda ona verirsin :d

RadioHead

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Digi daha iyi bence belgesel,spor,müzik,sinema vs.D-Smarta Gelince o da DigiTürk gibi özel kanallarını paralı hale getircek Digi fiyat-kalite-kanallar bakımından uygun bence...D-Smart şu anki kanallarıyla yenilikleriyle fena sayılmaz.