oynıycağın oyunlar için iyi ama biraz daha parayla daha iyisi alınabilirFiyatı acayip pahalı arkadaşın önerdiği PC sizce iyi mi ? oynayacağım oyunlarda
6300 dedim ama bence oynayacağım oyunlar o kadar büyük sistemli oyunlar değil.6300 TL bütçem dediğiniz için onu gösterdim ama isterseniz @KINGDEAM'ın önerdiği de iyi ve alınabilir.
Evet doğru. O zaman KINGDEAM'ın önerdiğine bakın.6300 dedim ama bence oynayacağım oyunlar o kadar büyük sistemli oyunlar değil.
okeyoynıycağın oyunlar için iyi ama biraz daha parayla daha iyisi alınabilir
kesinlikle değil 1080p orta ayarlar 100fps bana yeter diyorsan sistem tam senlik6300 dedim ama bence oynayacağım oyunlar o kadar büyük sistemli oyunlar değil.
monitör olarak bunu öneririm gerek estetik olarak gerek fiyat olarak iyi ama eğer onun içinde ayrı bir araştırma yapabilirim
Oynayacağım oyunların grafik ayarları :kesinlikle değil 1080p orta ayarlar 100fps bana yeter diyorsan sistem tam senlik
Önerdiğin PC de alt kısımda SSD yi oradan değiştiriyim mi ?asyrıca önerdiğim pc deki ssd yi sakın almayın onu seçeneklerden çıkarın ve şu m2ssd yi alın
bu dediğimi alıcaksanız kesin yapın
tüm oyunları en yüksekte akıcı oynıycağınızı düşünüyorum ayrıca hangi bannerlordOynayacağım oyunların grafik ayarları :
cs go : yüksek ama o kadar fazla değil
valorant : orta ama bir tık yüksek
mount blade warband : ultra
minecraft : yüksek
pubg mobile gameloop emulator : düşük ve akıcı
Bannerlord : kaldırır mı ? :d
Mesaj otomatik birleştirildi:
Önerdiğin PC de alt kısımda SSD yi oradan değiştiriyim mi ?
Mount & Blade II: Bannerlordtüm oyunları en yüksekte akıcı oynıycağınızı düşünüyorum ayrıca hangi bannerlord
Bunu mount blade bannerlord - Google'da Ara dedi herhalde.tüm oyunları en yüksekte akıcı oynıycağınızı düşünüyorum ayrıca hangi bannerlord
cyberpunk orta ya da düşük ayarda 60fps üzeri oynatır bannerlordu da aynı şekilMount & Blade II: Bannerlord
Bir şey soracağım ;cyberpunk orta ya da düşük ayarda 60fps üzeri oynatır bannerlordu da aynı şekil
1650 oyunlardaki fps leri
hayır oradan ssd yi çıkar kendin ayrıca dediğimi sipariş et ve tak zaten ssd takması çok basit olan birşeyÖnerdiğin PC de alt kısımda SSD yi oradan değiştiriyim mi ?
ssd yi çıkar var oradaBir şey soracağım ;
sen dedin ya SSD yi sakın alma diye ben , senin önerdiğin PC nin linkte alt kısımda ssd yi oradan değiştiriyim mi? hangisini alayım?
Oradakilerin hiç biri iyi değil mi? oradan alsam daha iyi farklı farklı yerlerden sipariş etsek biraz zorlanırızhayır oradan ssd yi çıkar kendin ayrıca dediğimi sipariş et ve tak zaten ssd takması çok basit olan birşey
ssd yi çıkar var orada
zaten sadece ssd yi farklı sipariş ediceksin zorlanmazsın ekran kartı haric takılı geliyor ssd takımı kolay olan birşey o sitedeki 256gb lik ssd 400 500 tl bense 500gb lık ssd yi 550tl ye al diyorumOradakilerin hiç biri iyi değil mi? oradan alsam daha iyi farklı farklı yerlerden sipariş etsek biraz zorlanırız![]()
Knk ssd için max bütçem 600 ama oradakilerden birisini alayım direkt olarak başka sitelerden falan uğraşmadanseçili ürün yok a bas sonra bana max bütçeni söyle ssd için bende sana m2ssd öneriyim
Tamam ama hepsiburada yada trendyol olsa daha iyi olur...seçili ürün yok a bas sonra bana max bütçeni söyle ssd için bende sana m2ssd öneriyim
zaten sadece ssd yi farklı sipariş ediceksin zorlanmazsın ekran kartı haric takılı geliyor ssd takımı kolay olan birşey o sitedeki 256gb lik ssd 400 500 tl bense 500gb lık ssd yi 550tl ye al diyorum
Selam, hangi PC'yi almalıyım? Hangisi daha iyi?
Oyun oynamak için
1 - https://www.hepsiburada.com/teknobiyotik-intel-core-i3-10100f-8gb-240gb-ssd-gtx-1650-super-21-5-freedos-masaustu-bilgisayar-dk-pc-hb-10100f-3hm-p-HBV000013OPVV?magaza=Teknobiyotik
2 - https://www.hepsiburada.com/teknobiyotik-amd-ryzen-3-1200-8gb-240gb-ssd-rx560-freedos-21-5-masaustu-bilgisayar-dk-pc-a2m-p-HBV00000TDBN3?magaza=Teknobiyotik
3 - https://www.hepsiburada.com/dragos-atm9918594-i5-9400f-16gb-ram-480gb-ssd-4gb-gtx1650-oyun-bilgisayari-p-HBV00000PUXLJ?magaza=atombili%C5%9Fim
Arkadaş başka önerdi zatenBu fiyata göre bu özellikler gayet kötü, başka sitelere bakmanızı öneririm.
Tamam ama 2gb civarı yazma ve okuma derkenne demek istedin orayı anlamadımtrendyolda var 550tl ye 500gb (2gb civarı yazma ve okuma) bu ssd ile sistemin havalanıcak ve saatte 100km hız yapıcak?Sandisk Ultra 3D 500GB 2400mb-1750mb/s Nvme M.2 Ssd SDSSDH3N-500G-G25 Fiyatı - Trendyol
Sandisk Ultra 3D 500GB 2400MB-1750MB/s NVMe M.2 SSD SDSSDH3N-500G-G25 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Brom ben olsam o fiyata mükemmel bir bilgisayar toplardım böyle hazır almak bence iyi değil haberin olsun .Selam, hangi PC'yi almalıyım? Hangisi daha iyi?
Oyun oynamak için
1 - https://www.hepsiburada.com/teknobiyotik-intel-core-i3-10100f-8gb-240gb-ssd-gtx-1650-super-21-5-freedos-masaustu-bilgisayar-dk-pc-hb-10100f-3hm-p-HBV000013OPVV?magaza=Teknobiyotik
2 - https://www.hepsiburada.com/teknobiyotik-amd-ryzen-3-1200-8gb-240gb-ssd-rx560-freedos-21-5-masaustu-bilgisayar-dk-pc-a2m-p-HBV00000TDBN3?magaza=Teknobiyotik
3 - https://www.hepsiburada.com/dragos-atm9918594-i5-9400f-16gb-ram-480gb-ssd-4gb-gtx1650-oyun-bilgisayari-p-HBV00000PUXLJ?magaza=atombili%C5%9Fim
sata ssd ler yani sistemin yanında gelen ssd yaklaşık 500mb yazma ve okuma değerine sahip ama m2ssd 2gb civarıTamam ama 2gb civarı yazma ve okuma derkenne demek istedin orayı anlamadım
haklısın ama arkadaş ne kadar az para o kadar çok iyi diyor yani max 6000 veririm diyor ama 4000 bin versem daha iyi olur diyorBrom ben olsam o fiyata mükemmel bir bilgisayar toplardım böyle hazır almak bence iyi değil haberin olsun .
knk pcnin linkindeki SSD lerden bir tane önerir misin? sen parayı boşversata ssd ler yani sistemin yanında gelen ssd yaklaşık 500mb yazma ve okuma değerine sahip ama m2ssd
sen bilirsin bakıyorum şimdiknk oradaki SSD lerden bir tane önerir misin? sen parayı boşver![]()
knk pcnin linkindeki SSD lerden bir tane önerir misin? sen parayı boşver![]()
başka sitelerden değil bu linkteki alt kısımdaki SSD Lerden bahsediyorum
O seçeneklerde de Samsung bulunuyor.başka sitelerden değil bu linkteki alt kısımdaki SSD Lerden bahsediyorum