Soru Hangi Paketi Tercih Etmeliyim ?

LahmcunSeven

Öğrenci
Reaksiyon puanı
11
Selam arkadaşlar ihtiyacım olan çok iyi bir internet kötü bir internetden kurtulma şansım var şu an.
Çok düşük ping ve en yüksek gerçek hızı hangi paket verir hangisi daha iyi olur en iyi hız ve en düşük pingi hangisi verir ?

Not: Ekran görüntülerine iyi bakın iyi okuyun yanlış cevap vermemek için.

Ekli dosyalar

• s.PNG
    s.PNG
    14.6 KB · Görüntüleme: 110
  • ss.PNG
    ss.PNG
    18.2 KB · Görüntüleme: 88

kosi

Doçent
Reaksiyon puanı
401
Selam arkadaşlar ihtiyacım olan çok iyi bir internet kötü bir internetden kurtulma şansım var şu an.
Çok düşük ping ve en yüksek gerçek hızı hangi paket verir hangisi daha iyi olur en iyi hız ve en düşük pingi hangisi verir ?

Not: Ekran görüntülerine iyi bakın iyi okuyun yanlış cevap vermemek için.
hocam,taahhüt var mı yok mu sen ona bak? Taahhüt varsa adam ayağında zincir var diye o taahhüt bitene kadar sana istediği şekilde hizmet verir.Ama taahhüt yoksa eğer sen iyi hizmet alamazsan gidersin diye adam akıllı hizmet verir sana.Ben türknet kullanıyorum,çok memnunum.

sorunuzun cevabı:Fiber 35mbps olanı seçerdim.

BatinY

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
1,491
130₺ olanın altyapısı nedir?

LahmcunSeven

Öğrenci
Reaksiyon puanı
11
130₺ olanın altyapısı nedir?
Bilmiyorum ama 140 TL olanınki TTNET altyapısı. büyük ihtimal o da internet sağlayıcısının kendi altyapısıdır.
Mesaj otomatik birleştirildi:

hocam,taahhüt var mı yok mu sen ona bak? Taahhüt varsa adam ayağında zincir var diye o taahhüt bitene kadar sana istediği şekilde hizmet verir.Ama taahhüt yoksa eğer sen iyi hizmet alamazsan gidersin diye adam akıllı hizmet verir sana.Ben türknet kullanıyorum,çok memnunum.

İyidir yani ?

Fiber mi VDSL mi kullanmalıyım yani ?
Bir ara TTNET vardı 35 mbps di çok memnundum uçak gibiydi :p

kosi

Doçent
Reaksiyon puanı
401
Bilmiyorum ama 140 TL olanınki TTNET altyapısı. büyük ihtimal o da internet sağlayıcısının kendi altyapısıdır.

İyidir yani ?

Fiber mi VDSL mi kullanmalıyım yani ?
Bir ara TTNET vardı 35 mbps di çok memnundum uçak gibiydi :p
Ben fiber tercih ederdim.

kosi

Doçent
Reaksiyon puanı
401
Tercihinizi sormuyorum hangisi daha iyi olur onu kullanıcam.
Hocam,işte ben fiberin iyi olabileceğini düşünüyorum.Evliya değilim ya sana vaat vereyim.Bir tarafta VDSL var diğer tarfta fiber.Hem fiber 8mbps upload veriyor.Kağıt üzerinde fiber daha iyi görünüyor,işte dedim ya taahhüt varsa işler değişir.Ben bu şekilde düşünüyorum.

LahmcunSeven

Öğrenci
Reaksiyon puanı
11
Hocam öncelikle tahhütsüz olanı tercih edin derim.Eğer taahhüt yoksa Türk Telekom alt yapılı paketi tercih ederdim.
Taahhüt var

Hocam,işte ben fiberin iyi olabileceğini düşünüyorum.Evliya değilim ya sana vaat vereyim.Bir tarafta VDSL var diğer tarfta fiber.Hem fiber 8mbps upload veriyor.Kağıt üzerinde fiber daha iyi görünüyor,işte dedim ya taahhüt varsa işler değişir.Ben bu şekilde düşünüyorum.
Anladım sağolun.

murat zorluu

Moderatör
Moderatör
Reaksiyon puanı
1,359
Bakmadım ama büyük ihtimalle vardır çünkü direk ana sayfada taahhüt yok diyor.
Araştır eğer taahhüt yoksa en iyisi TT alt yapısı olan kağıt üzerinde daha düşük gibi olsada altyapısı sağlam...

Fiber ise kağıt üstünde daha iyi gibi görünüyor...

LahmcunSeven

Öğrenci
Reaksiyon puanı
11
İnternet sağlayıcısının sitesini atsam baksanız sorun olur mu yasal mıdır ?