Hangi oyunları oynarım ?

tolunay11

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar bugüne kadar hep torrent sayesinde malesef crackli korsan oyunlar oynadım ama dünkü prototype 2 faciası ile sinirlendim ve son buldu çünkü sistem yetmesine rağmen crackerlinden kaynaklanan sorunları varmış her neyse artık bende playstore ,steam,origin sayesinde oyun alıcam ORJİNAL ..

Sistemim hangi oyunları açar acaba ?

Ve benim sistemi görmeniz açısından fotoraf yükledim yardım ederseniz sevinirim..
[TABLE="class: ncode_imageresizer_warning, width: 640"]
[TR]
[TD="class: td1, width: 20"] [/TD]
[TD="class: td2"]Resimi büyütmek için buraya tıklayın[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

http://k1306.hizliresim.com/1b/m/pc6u0.png

KaJMeR13

Profesör
Reaksiyon puanı
9
hemen hemen tüm oyunları oynarsın hatta çoğunu yüksek kalitede yine oynarsın. mesela crysis 3 ü kaldırır.tabi dx11 destekliyorsa...
benim sistem daha kötü, sistem derecelendirmeden 5.2 alıyor ve bir çok oyunu oynayabiliyorum. sen daha rahat oynarsın.

tolunay11

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Hımm o sitede oyunları seçiyorsun ben genel olaral güncel popüler oyunlari seviyorum genel bir yorum yaparsaniz sevinirim :) Prototype 2 faciasına gelicek olursak bu sistemde aşırı kasıyor araştırma yapmıştım benim sistemden 10kat daha iyi sistemlerde bile kasıyormuş ama sanırsam korsab olduğundan cracklarinde filan sorun olduğu icin kasiyormuş zaten bir daha korsan oyun,torrent filan kullanmıcam playstore steam sayesinde oyun alıcam ve eğer orjinalde sorun olmuyorsa prototype 2 alıcam neyse baya yazdım sistem hakkında yorumlari alalım :)