Böyle ise iyi zaten Bi cs bide gta oynuyom gta yıda düşük ayarlarda kaldırırsa iyi olurOyun için tasarlanmış bir cihaz değil ama Vega 8 var içerisinde. Yani düşük ayarlarda her oyunu oynatır diyebilirim.
O zaman iş görür ama ısınma sorunuyla karşılaşabilirsin. O tasarımdaki bir iş bilgisayarında oyun oynamak pek rahat değil. Ama hediye gelecekmiş sıkıntı yokBöyle ise iyi zaten Bi cs bide gta oynuyom gta yıda düşük ayarlarda kaldırırsa iyi olur
Evet bir de Bi arkadaşıma sordum ekran kartı seni yarı yolda bırakabilir dedi ona kafam takıldı ya ama teşekkürlerO zaman iş görür ama ısınma sorunuyla karşılaşabilirsin. O tasarımdaki bir iş bilgisayarında oyun oynamak pek rahat değil. Ama hediye gelecekmiş sıkıntı yok![]()
Harici ekran kartı olmadığı için önermem.Ha bide Raminden 2GB çalar onu söyliyeyim.Evet bir de Bi arkadaşıma sordum ekran kartı seni yarı yolda bırakabilir dedi ona kafam takıldı ya ama teşekkürler
Valorantı kesin kaldırır hacı onu benim Dell bile kaldırıyo çünküBeyler yakında elime "Huawei matebook d 15" diz üstü bilgisayar gelecek (hediye) ben bunun hangi oyunları kaldıracağını ve ne kadar performans alabileceğimi merak ettim. Kısacası hangi oyunu kaldırır![]()