Hangi oyunları kaldırır

Barış53

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Beyler yakında elime "Huawei matebook d 15" diz üstü bilgisayar gelecek (hediye) ben bunun hangi oyunları kaldıracağını ve ne kadar performans alabileceğimi merak ettim. Kısacası hangi oyunu kaldırır :D

UptadeOne

Öğrenci
Reaksiyon puanı
10
Her oyunu oynatacak bir pcem olsunda düşük ayarlardada oynarız :)

TheChild

Profesör
Reaksiyon puanı
1,567
Şuradan istediğiniz her oyunu öğrenme şansınız var , geldiği zaman.

Barış53

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
O zaman iş görür ama ısınma sorunuyla karşılaşabilirsin. O tasarımdaki bir iş bilgisayarında oyun oynamak pek rahat değil. Ama hediye gelecekmiş sıkıntı yok :D
Evet bir de Bi arkadaşıma sordum ekran kartı seni yarı yolda bırakabilir dedi ona kafam takıldı ya ama teşekkürler

26¥¥26

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,553
Evet bir de Bi arkadaşıma sordum ekran kartı seni yarı yolda bırakabilir dedi ona kafam takıldı ya ama teşekkürler
Harici ekran kartı olmadığı için önermem.Ha bide Raminden 2GB çalar onu söyliyeyim.

anlatknkdinliyorum

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
16
Beyler yakında elime "Huawei matebook d 15" diz üstü bilgisayar gelecek (hediye) ben bunun hangi oyunları kaldıracağını ve ne kadar performans alabileceğimi merak ettim. Kısacası hangi oyunu kaldırır :D
Valorantı kesin kaldırır hacı onu benim Dell bile kaldırıyo çünkü :)

Ayrıca güzel oyundur tavsiye ederim

Reaksiyon puanı
3,029
Uzun lafın kısası CSGO ve Valorant rahatlıkla oynanır ama uzun oynama sürelerinde sıcaklık takip edilmeli. GTA 5 de aynı şekilde düşük ayarlarda oynanabilir. Bu cihazlar iş için tasarlandığından oyun amaçlı kullanıldığında ısınmasına dikkat edilmesi gerekiyor. Daima masa gibi sert bir zeminin üzerinde oyna, hatta kaliteli bir notebook soğutucu alabilirsin.