Trust al.Arkadaşlar 2 klavye arasında takıldım:
Trust GXT 830
Logitech G103
Hangisini tavsiye edersiniz? Neden?
Logitech öneririm.Arkadaşlar 2 klavye arasında takıldım:
Trust GXT 830
Logitech G103
Hangisini tavsiye edersiniz? Neden?
Neden logitech söle ?Logitech öneririm.
Tabiki. Çünkü logitech daha kaliteli malzemelerden yapılıyorNeden logitech söle ?
? Kaliteli tamamda bu klavyesi o kadarda kalitrli değil bu Trust tan önerdiği marka daha kaliteli.Tabiki. Çünkü logitech daha kaliteli malzemelerden yapılıyor( Ve marka
DDD)
Klavyelerle pek işim olmadığı için bilmiyorum ama logitech candır? Kaliteli tamamda bu klavyesi o kadarda kalitrli değil bu Trust tan önerdiği marka daha kaliteli.
Anlamadığın konularla ilgilenme.Klavyelerle pek işim olmadığı için bilmiyorum ama logitech candırama klavye almak isterseniz şuan bende kullanıyorum FRISBY FK-G530QU GAMEMAX 3 RENK IŞIKLI KLAVYE - Vatan Bilgisayar Frisby Gamemax klavye 1 yıldır bunu kullanıyorum memnunum.
Haa olmaz benim bütçem biraz daha var diyorsa Trust Gtx 980 Cada almasını tavsiye ederim.Klavyelerle pek işim olmadığı için bilmiyorum ama logitech candırama klavye almak isterseniz şuan bende kullanıyorum FRISBY FK-G530QU GAMEMAX 3 RENK IŞIKLI KLAVYE - Vatan Bilgisayar Frisby Gamemax klavye 1 yıldır bunu kullanıyorum memnunum.
Bilmiyorum doğrudur fakat sende 229 TLlik klavye atmışın biraz ucuz fiyat performans ürünü benim attığım mekanik hisli ve ışıklıda.Anlamadığın konularla ilgilenme.
Eğer arkadaşımızın bütçesi varsa ucuza şu efsane klavyeyi alabilir bu fiyata en uygun mekanik mavi swiçli renk modları olan ucuz klavye
Haa olmaz benim bütçem biraz daha var diyorsa Trust Gtx 980 Cada almasını tavsiye ederim.![]()
Haa olmaz benim bütçem biraz dahKlavyelerle pek işim olmadığı için bilmiyorum ama logitech candırama klavye almak isterseniz şuan bende kullanıyorum FRISBY FK-G530QU GAMEMAX 3 RENK IŞIKLI KLAVYE - Vatan Bilgisayar Frisby Gamemax klavye 1 yıldır bunu kullanıyorum memnunum.
Işıklı ama renk seçeneği azBilmiyorum doğrudur fakat sende 229 TLlik klavye atmışın biraz ucuz fiyat performans ürünü benim attığım mekanik hisli ve ışıklıda.
Renk seçeneği swiç ve mekaniğe gerek yok dostum. Sadece bunların olmasına gerek yok.Işıklı ama renk seçeneği azSwiçsiz
Mekanik değil
![]()
Evet gerek yok arkadaşın zevkine göre.Renk seçeneği swiç ve mekaniğe gerek yok dostum. Sadece bunların olmasına gerek yok.
Klavye olsun yeter diyen kişilerde var yaniRenk seçeneği swiç ve mekaniğe gerek yok dostum. Sadece bunların olmasına gerek yok.