1 Şubat 2025 #1 W wolfte Öğrenci Katılım 24 Aralık 2024 Mesajlar 19 Reaksiyon puanı 0 Puanları 1 Konum sivas arkadaşlar 3 sinden biri kararsız kaldım ------------------------------------------ 1. Meta Quest 3 2. Meta Quest 2 3. TMP için RAMPAGE V900 direksiyon seti
arkadaşlar 3 sinden biri kararsız kaldım ------------------------------------------ 1. Meta Quest 3 2. Meta Quest 2 3. TMP için RAMPAGE V900 direksiyon seti
12 Nisan 2025 #2 M MertAK12 Öğrenci Katılım 25 Kasım 2019 Mesajlar 9 Reaksiyon puanı 0 Puanları 1 Yaş 23 Birçok farklı direksiyon setini denemiş biri olarak, geçen günlerde arkadaşımın V900-S'i biraz TMP oynadım. Hazır seçeneklerin arasında da varken tavsiye edebilirim. Tutuş hissiyatı, butonların hissi ve kalitesi vs. cidden güzel yapmışlar.
Birçok farklı direksiyon setini denemiş biri olarak, geçen günlerde arkadaşımın V900-S'i biraz TMP oynadım. Hazır seçeneklerin arasında da varken tavsiye edebilirim. Tutuş hissiyatı, butonların hissi ve kalitesi vs. cidden güzel yapmışlar.