Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Joystickle bağlantı kurup rahat oyun mu ? Pc de mevcut joystick bağlantısı.
Yeni gelen Wifi mi ? Zaten Pclerde net bağlantısı mevcut.
Görsellik bakımından yüksek görüntü mü ? Pclerde de mevcut yeterli donanımın varsa.
Farklı oyunlarda biraz üstünler pc de olmayan oyunlar konsol platformunda o da konsol satış stratejisinden başka birşey değil.
Konsolda yok kastı yok donanım yetmedi gibi dertlerin olmuyor. Yükleme derdin de yok. Tak DVD'yi oyna. Ya da ISO ile oyna. Ayrıca artık konsollara klavye ve mouse'da bağlanabiliyor. Böylece FPS tarzı oyunlar da sorunsuz oynanabiliyor.
Bilgisayarında yeri ayrı elbette. Sonuçta çok daha rahat bir ortam ama her türlü konsol almak oyun için daha mantıklı...
Hem xbox hem pc sahibi oldugum için ikisininde ayrı ayrıcalıları olduğunu düşünüyorum.Bilgisayar daha onde gibi bence ama arkadasımla xboxımda bi elimde kola bi elimde gamepad ile fifa oynama keyfinide hicbişeye değişmem yani
Hem xbox hem pc sahibi oldugum için ikisininde ayrı ayrıcalıları olduğunu düşünüyorum.Bilgisayar daha onde gibi bence ama arkadasımla xboxımda bi elimde kola bi elimde gamepad ile fifa oynama keyfinide hicbişeye değişmem yani
Aynen katılıyorum yan yana arkadaşınla oynadığın zaman ps3 ve xbox çok eğlenceli oluyor ama bilgisayara gamepad takıldığında o zevki vermiyor.kocaman televizyondan oynadığım için de olabilir