Hangi Operatör ve Tarife Sizce Daha Avantajlı?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bsg18
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

bsg18

Doçent
Reaksiyon puanı
0
İçerisinde en az 3000 her yöne sms hakkı olsun şebeke içi hiç olmasada olur,yaklaşık 100 dk konusma süresi olsun en az iyi çeksin,aylık en fazla 17-18 TL tutsun ve o parayı geçecek diye endişe etmeyeyim.

Hangi operatörden hangi tarife sizce?

erenberk

Rektör
Reaksiyon puanı
100
Ben Turkcell kullanıyorum ama şu sıralar en çok beğendiğim tarife Avea'nın bir tarifesi:

3in1-NT.jpg

Senin istediğin gibi değil galiba ama bence en tercih edilesi olan bu :)

bsg18

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Başka yokmu :(

--- Mesaj Güncellendi ---

http://www.vodafone.com.tr/Tarifeler/genc-avantaj.php?default_id=genc sanki güzel gibi??

Bana en uygun geleni vodafone gibi? Özgür genç çok iyi aslında..yanlışmıyım???

Bana en uygun geleni vodafone gibi? Özgür genç çok iyi aslında..yanlışmıyım???

şowalye

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Vodafone şaşmam gayet güzel çekimi var üstalik düşünceye göre güzel kampanyalar var...

bsg18

Doçent
Reaksiyon puanı
0
10 dk dir bakıyorum altta en az 5 kişi gördüm,sevindim mesaj gelecek diye,mesaj yazmadan gidiyorsunuz hevesimi kırmayın ulenn :D :D :D

bsg18

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Banada o cazip geldi aslında.Kullanan varmı özgür genç'i ?

Bu arada mesajları için herkese teşekkürler..

Şöyle bir söylenti var aslında şu anda turcellin en büyük özelliği çekim gücü.Yakın zamanlarda bütün operatörler aynı baz istasyonunu kullanıp aynı şekilde çekecekmiş o zaman da vodafone kral olur yani kendisine layık olanı olur :D

ibrahimdevrim

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Vodafone özgür genç tarifesindeyim ve çok memnunum diyebilirim. her yöne 10 dk 50 kuruş, harika.

engerex

Dekan
Reaksiyon puanı
26
Avea'nın yeni nesil tarifeleri çok iyi.

yeninesil200.jpg

yeninesil500.jpg

....(3000 dk. kadar gidiyor.)

Kantin paketi yeni çıktı. İhtiyacın olanı alıyorsun. (tarife değil)
kantinkampkonusma.jpg

19'luk paket herkesiz dilinde.

Avea'ya geçiş yaparsan
3in1-NT.jpg

Avealıysan
3in1-aveali.jpg

Vodafone Özgür Genç te iyiymiş ama 25 yaş altı kısıtlaması olmadı.

orh_an

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Merhaba;belki öneri değil ama avea'ya geçerseniz sonra çok pişman olabilirsiniz,çünkü bir sorun olduğunda müşteri hizmetleri ve genel merkezleri bile hizmet konusunda sıfır.Ne zaman arasam kaydınız alındı en kısa zamanda veya 24 saat içinde size dönüş yapılacaktır denmesine rağmen bir daha arayan soran hiç olmadı,her aradığımda sorunumu tekrar anlatmak zorunda kalıp,en sonunda yine kaydınız alındı veya kaydınız var size dönülecek cevabını aldım. Bakın şimdi Türkcell'e geçiş yapmak istiyorum ama faturasız hattım sözde şirket hattı imiş ve şirket sahibiymişim, bu yüzden hattımı taşımama izin vermiyorlar,ancak benim ne şirketim oldu ne de bu yönde bir talebim. Avea'ya mesajla ve sözlü olarak eğer şirket hattı ise elinizdeki sözleşme ile vergi levhası ve şirket bilgilerini tarafıma gönderin diyorum ancak ne gönderen var ne de tarafıma dönüş yapan her aradığımda kaydınız alınmış inceleme devam ediyor şu anda yapacak bir şey yok deniyor.Ancak Türkcell'e hattığımı taşımak istediğimde 2 gün içinde red cevabını veriyorlar,bana gelince bir haftadır aynı sözlerle oyalıyorlar,Türkcell'in kampanyası ayın 15'inde bitiyor biliyorum ki bu süreyi de geçirtecekler,hatta hiç cevap vermeyecekler.Bu sebeple bence Avea'yı tercih edecekseniz 50 kez düşünün,onların şu andaki tek saplantısı rakamlar, hedefleri başka operatörlerden şu kadar kişi aveaya geçti ve bizden başka operatöre giden yok diyebilmek ve ileride numara taşımamanız için her türlü zorluğu göstermek.Kolay gelsin.

Villager

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Ben Turkcell kullanıyorum ama şu sıralar en çok beğendiğim tarife Avea'nın bir tarifesi:

3in1-NT.jpg

Senin istediğin gibi değil galiba ama bence en tercih edilesi olan bu :)

çok güzel ben kullanıyorum tavsiye ederim 3000 istiyorsun ama 1000 sms yeter dersen kullanışlı baya..

S

SDN Okuru

SDN Okuru
yav avea kafayı yedirdi bana gece gece 20 tl lik kontör aldım yükleyemedim gitti kabul etmiyor kontör şifresini müsteri hizmetlerini aradım kız şifremi giriyor onaylanmıyor ben diyorum ne yapacaz o zaman oda bana avea kartınızı kısa dilekceyle bize gonderin bende yapamadım diyor inanmıyorlarda yavsaklar sistemdemi hata var acaba ondanmı kabul etmiyor diyorum suan sistemde hata yok dedi bir saat sonra son kez yapim olmazsa yarın faxlayım dedim baktım kabul etti sonunda ama uyuzun dedigi gibi sistemde hata yoksa bu neyin hatasıydı ben yükleyemedim o yukleyemedi hayret bişi bütün mallıklar beni buluyor anasını satim yav

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bence en iyisi bimcell, o da avea altyapısını kullanıyor.....vodafone mu Allah korusun..... heryöne 2000dk bedava para almayacağız desinler asla geri dönmem, faturalarınızı iyi kontrol ediniz......

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Fiyat bakımında ''AVEA''
ama çekim bakımından turkcel
avea ucuz ama çekmiyor
turkcel çekimi iyi ama çok pahalı:hammer:

wattelektrik

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Avantajlı bir tarife veya operatör diye birşey yoktur. En iyi kim öpüyor ana göre karşılaştırma yapmak lazım.:drool: Yeni bir iki rakip operatör lazım acilen. Aslında Çin'liler bu işe bi el atsa var ya....

Kirveee

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Avea internet hızı çok kötü. Pişman olursunuz. Vodofone uygun ve iyi bence .