Herkese merhaba.45 TL bütçem var.Bir fare almak istiyorum. Önüme ne gelirse oynarım.Yanı FPS,MMO filan bilmiyorum.Laptop ile kullanıcam.Bu ikisi arasında kaldım sizce hangisi??
Ekli dosyayı görüntüle 29787 Ekli dosyayı görüntüle 29788
Bende Everest almak istiyorum. Ama kararsız kalmıştım.Teşekkürlerİlla bu ikisinden birini alacak isen everest al.
Dpi 2000 dpi daha yüksek olunca daha iyi değilmi.Teşekkürler cevabınız için.everesti alabilirsin fakat o fiyat aralığında bunu öneririm. EVEREST SM-770 Mouse
Rica ederim ve bir beğenini alırımBende Everest almak istiyorum. Ama kararsız kalmıştım.Teşekkürler
Bende Everest almak istiyorum. Ama kararsız kalmıştım.Teşekkürler
--- Gönderi Güncellendi ---
Dpi 2000 dpi daha yüksek olunca daha iyi değilmi.Teşekkürler cevabınız için.
Dpieveresti alabilirsin fakat o fiyat aralığında bunu öneririm. EVEREST SM-770 Mouse
Teşekkürler.DPI'yi fark etmemişim, dediğim gibi bu 2 seçenekten 4800 DPI olan everesti alabilirsin
Teşekkürler.Kararını verdim.İkisi arasından Everest çok daha iyi...
--- Gönderi Güncellendi ---
Hem malzeme kalitesi hem de DPI olarak...
Rica ederim...Teşekkürler.Kararını verdim.
Hocam şuan ürünü inceleyebilmek için Everest SGM-x7 Pro kullanıyorum. Daha önce çok fazla ürün kullandım ve bunu da sadece inceleyebilmek için kullanıyorum ve ciddi anlamda üstünde ki dış plastik çok başarılı olmuş. Önceki modeliyle sol ve sağ tık dışında aynı ama sol ve sağ switchleri 10m klik ömürlü ve çift tıklama sorunu çözüldü deniyor. Alt kısmında ki skatezlerin kayganlığı biraz zayıf biraz ağır mouse zaten. Tutuş ergonomisi falan çok başarılı zaten ayrıca sunduğu yazılım desteği olsun ve 4800 dpi desteği bu fiyat aralığında bulmak imkansıza yakın. Kısacası incayı kullanmadım bilmiyorum SGM X7'yi bütçen 70TL'ye kadarsa alabileceğin en iyi ürün.Herkese merhaba.45 TL bütçem var.Bir fare almak istiyorum. Önüme ne gelirse oynarım.Yanı FPS,MMO filan bilmiyorum.Laptop ile kullanıcam.Bu ikisi arasında kaldım sizce hangisi??
Ekli dosyayı görüntüle 29787 Ekli dosyayı görüntüle 29788
Teşekkürler SGM x7 pro almaya karar verdimHocam şuan ürünü inceleyebilmek için Everest SGM-x7 Pro kullanıyorum. Daha önce çok fazla ürün kullandım ve bunu da sadece inceleyebilmek için kullanıyorum ve ciddi anlamda üstünde ki dış plastik çok başarılı olmuş. Önceki modeliyle sol ve sağ tık dışında aynı ama sol ve sağ switchleri 10m klik ömürlü ve çift tıklama sorunu çözüldü deniyor. Alt kısmında ki skatezlerin kayganlığı biraz zayıf biraz ağır mouse zaten. Tutuş ergonomisi falan çok başarılı zaten ayrıca sunduğu yazılım desteği olsun ve 4800 dpi desteği bu fiyat aralığında bulmak imkansıza yakın. Kısacası incayı kullanmadım bilmiyorum SGM X7'yi bütçen 70TL'ye kadarsa alabileceğin en iyi ürün.
Teşekkürler.SGM x7 pro alıcaminca almada elinde kalır img-356 var kardeşim de aldı kırdı attı kartını kırmayı başardı...
Ekli dosyayı görüntüle 29811 Ekli dosyayı görüntüle 29812
yeşil ledleri iptal ettim ilk kullanımta scroll tekeri kontak siprey istedi orta buton yani scroll dakibuton kafasına göre çift tıklıyor.