Hangi Modifiyeli Xp ?

pc_manyak

Doçent
Reaksiyon puanı
24
Arkadaşlar Modifiyeli Xp Kullanıyormusunuz.Kullanıyorsanız Hangisini Tavsiye Edersiniz.Yok Kullanma Diyorsanız Tertemiz Bir Xp Nereden Bulurum Xp Keyi Var Fakat Cdm Bozuk Temiz Bir Cd indirmek İsterim modifiyeli kullanmayacaksam

ck-xe

Dekan
Reaksiyon puanı
39
Asla ama asla modifiye Windows kullanma.

mr_rain

Guru
Reaksiyon puanı
454
Kullandım ve hiç memnun kalmadım. Başıma bi iş gelmedi ama stabil değil bi kere, kasıyor ve en önemlisi içinde ne olduğunu bilmiyorsun. Tavsiye etmem

pc_manyak

Doçent
Reaksiyon puanı
24
Hangi Sitelerden Bulabilirim Bu Temiz Xpyi Dolu Siite Gezdim Çoğu Modifiyeli Ben Cracklı Fln İstemiyorum Keyim Var Fakat Cd Yok

ddddddddddd

Profesör
Reaksiyon puanı
19
Modifiyeli xp kullanma her turlu sorun verir.temizinden sp2 yada sp3 bul.

pc_manyak

Doçent
Reaksiyon puanı
24
Hangi Siteden Bulabilirim ?? ??

k4y4

Profesör
Reaksiyon puanı
35
Xp deluxe var bende yeni indirdim. Şimdi deneyip sonuçlarını yazarım sana :D

H SİZER

Doçent
Reaksiyon puanı
4
faturan varsa microsoft türkiye ye telefon et faturayı fax la gönderiyorlar

Ahmethz

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
409
Modifiyeli xp ben de önermiyorum basta süper gibi gözüküyor sonra mutlaka bir problem çıkıyor bir sabah bakıyorsun durduk yere mavi ekran, cdden sistem kurtarmayı da sildikleri için onarma
da yapamıyorsun.
cd keyim var demissin ama maalesef başka orijinal xp Cd'si edinsen dahi senin keyini kabul etmez, internette biraz arama yaparsan ulasabilirsin kırılmış xpye.

atakan16

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba,yardımcı olacağım fakat illegal :D İsterseniz özel mesaj olarak msn adresinizi iletin bana ekliyeyim konuşalım.Sorunuza gelince şuan kullandığım xp microsoft'un orjinal sp3 pro sürümüdür.Bir sitede bir arkadaşımız bu sürümü almış editleyerek önemsiz dosya,ayar vs. çıkarmış.Bence çok iyi.Ayrıca modifiye xp yi nedense kimse tercih etmiyor.Sizlere katılmıyorum mod. işletim sistemlerinde sadece isteğe bağlı olarak,katılımsız program,tema,güncellemeler vs. eklenir. Gereksiz hizmetler devre dışı bırakılır.(Ki zaten dokunmatik ekran özelliğidir falandır filandır kim kullanıyor ki o hizmetleri ? 10 parmağı geçmez.) Sistem optimize edilir.Ben gönül rahatlığıyla size kullandığım xp yi öneriyorum.

deeppit

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba,yardımcı olacağım fakat illegal :D İsterseniz özel mesaj olarak msn adresinizi iletin bana ekliyeyim konuşalım.Sorunuza gelince şuan kullandığım xp microsoft'un orjinal sp3 pro sürümüdür.Bir sitede bir arkadaşımız bu sürümü almış editleyerek önemsiz dosya,ayar vs. çıkarmış.Bence çok iyi.Ayrıca modifiye xp yi nedense kimse tercih etmiyor.Sizlere katılmıyorum mod. işletim sistemlerinde sadece isteğe bağlı olarak,katılımsız program,tema,güncellemeler vs. eklenir. Gereksiz hizmetler devre dışı bırakılır.(Ki zaten dokunmatik ekran özelliğidir falandır filandır kim kullanıyor ki o hizmetleri ? 10 parmağı geçmez.) Sistem optimize edilir.Ben gönül rahatlığıyla size kullandığım xp yi öneriyorum.

arkadaşa tamamen katılıyorum. normalde default xp normal olanı modifiyeli olanlara göre daha çok kasıyor. ayrıca modifiyeli xp'lerde tek tek yüklenmesi gereken program driver tema vsler yüklü olarak geliyor...

zebaniselo

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Bende modifiye xp var ve hiç sorun çıkarmıyo.önemli olan güvenilir yerden almak.bendekini bizzat ark yaptığı için sorun çıkarmıyo.

xmonte

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Arkadaşlar Modifiyeli Xp Kullanıyormusunuz.Kullanıyorsanız Hangisini Tavsiye Edersiniz.Yok Kullanma Diyorsanız Tertemiz Bir Xp Nereden Bulurum Xp Keyi Var Fakat Cdm Bozuk Temiz Bir Cd indirmek İsterim modifiyeli kullanmayacaksam

özel den yolladım kardeş