Hangi Media Player?

Reaksiyon puanı
2,148
Merakımı mazur görün ama bu alet ne yapıyor acaba?
DVD gibi bişey mi, daha fazla codec çeşidiyle diyebilir miyiz?

Reaksiyon puanı
2,148
Anladım, sayfada bol bol anlatımı varmış.
Yani mkv divx mp4 alayını oynatıyor. Güzel alet, hangisini alırsan hayırlı olsun şimdiden :)

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
Merakımı mazur görün ama bu alet ne yapıyor acaba?
DVD gibi bişey mi, daha fazla codec çeşidiyle diyebilir miyiz?

hemen anlatayim bunlar divx playerler ama sıradan divxlerden baya farkli, tv ye bagliyosun, sonra kabloyla yada kablosuz olarak modeme yani ağa bağlıyosun bilgisayarında yada agdaki herhangi bi makinada resim,müzik,video, hd video ne varsa izliyosun.istersen usb diskten de izleyebiliyosun. tvden youtube vs girebiliyosun ve torrent indirebiliyosun vs.. aklına gelebilecek bütün media formatini izleyebiliyosun

tavsiye ediyosun yani.. bunu kullandınmı?

aziz0571

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
üçüde beş para etmez.
alacaksan popcorn,dune.egreat,wd hd live.
markalarından birini al.

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
neye göre beş para etmez biladerim sana göremi beş para etmez yoksa sebebi nedir?

crimsonred

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
söylediğin tüm modeller sanrıım realtek çipsetini kullanıyor. realtek 1073 diye aratırsan yabancı forumlarda da bu media playerların artısını eksisini görebilirsin.

dark movix için akortek'in forum sitesi var www.akortek.net diye oradan ürünle ilgili yeni yazılımlara firmwarelere falan da bakabilirsin.

diğerleri için de divxplanet tarzı forumlarda kullanan var mı diye sorabilirsin genelde o tip kitleye daha çok hitap ediyor çünkü bu cihazlar.

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
önerin icin tesekkürler ama dediklerinin hemen hemen hepsini yaptim sadece burdaki dostlardan kullananlar varsa bir fikir de burdan almak istedim

aziz0571

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
neye göre beş para etmez biladerim sana göremi beş para etmez yoksa sebebi nedir?

sevgili aykutyenihan çünkü marka beşpara etmiyor. 5 sene beklesen o markalardan hiç biri bir yazılım çıkarmaz.yarın öbür gün daha büyük ebatta(5-10 tb) hdd ler çıkınca cihaz tanımayacak.kullanıcılar çıldıracak niye yeni yazılımla eklenmiyor.niye sigma işlemciler daha iyi.niye ıptv eklenmiyor.daha çok niye.bu cihazları (NMT) neredeyse 2 senedir araştırıyorum.ve 1 senedirde EGREAT M33A kullanıyorum.ilk çıkanlardan.
şimdi bluray oynatan modeller çıktı.3-5 ay içinde 3D li modelleri çıkacak.
illa realtek çipli istiyorsan bunu al http://www.akakce.com/medya-oynatici/en-ucuz-egreat-eg-r6a-fiyati,373328.html
artısı bluray iso oynatıyor.DTS-MA & TRUE-HD sesleri son yazılımda artık destekliyor.RMVB desteği,youtube,ve daha bir çok şey.DH VE TF de ilgili bölümleri araştır.

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
5 sene zaten ayni cihazi kullanacagimi sanmiyorum. bu tarz ürünlerin pahalısını alma taraftari degilim alicaksin 2-3 sene kullanıp yeni teknoloji bi cihaza geciceksin sonra digeri benim fikrim bu. verdigin link icin saol bide bunu inceliyim güzel alternatif

aziz0571

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
linkteki ürün 2-3 sene için güzel bir cihaz ve ucuz.
bence tek eksiği dahili hdd yeri yok.yani içine ne 2.5" nede 3.5 inç hdd girmiyor.

alycann

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
egreat r6a öneririm.kaliteli ve fiyatıda uygun ;)

mert26

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Ezcool HD Dream Full HD 1080p MKV/DTS/Dolby/Torrent Media Player ve Internet Radyo HDMI Kablo Hediye !!