Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
2 GB OCZ vista upgrade ram almıştım ama yanma sonucu garantiye gitti. Onu satıp yerine 2 GB kingston hiyper x ram aldım. Yemişim ocz yi bidaha kingston dan başka yar tanımam
bir çok anakartta ocz ramlaerim bıostan manuel tim ayarlarını kendin yapmak zorundasın yoksa sürekli mavi ekrana düşüyor. ben kingston diyorum.
ayrıca bişi sorum olacak cevaplayan olursa çok sevinirim
asus p5g41t-m lx te ocz3g1333lv4gk pc3 10666 2gb gold serisi
ting ayarları tam olarak nereden nasıl yapılıyor bilgi verebilecek olan varmı
Kingston hyperx kullanıyorum ama OCZ ramler daha üstün. Tabii Türkiye'de herkesin bilmediği Mushkin ramler de çok kalitelidir. Listede olmaması ayrı bir gariplik, neyse...
OCZ ve kingston. İddiası olmayan normal makineler için Hi-Level da ekonomik bir çözüm. (Fark azaldı. Eslkkiden daha fazla fark vardı. Fiyatı yükseldi diğerlerine yaklaştı..
Şuanda 2x2GB patriot memory kullanıyorum çok iyi çalışıyorlar. Ramleri oc yapmak istesiğim zaman biostan sadece xmp moduna geçmem yeterli makine uçuyor resmen. Kesinlikle tavsiye ederim.