Hangi marka beyaz eşya tavsiye edersiniz?

Charismax

Öğrenci
Reaksiyon puanı
40
profilo kale gibi beyaz eşyada . tam tr şartlarıma uygun bence
Mesaj otomatik birleştirildi:

peki neden profilo ,siemens değilde bosch?
aynı fabrıka malı ve aynı özellıkler
servis ağında parça yok muhabbetleri olmaz profiloda .. aynı fabrika ama ithal yerli olayı var yan sanayi yerlide daha çok

Doğukan S

Doçent
Reaksiyon puanı
266
peki neden profilo ,siemens değilde bosch?
aynı fabrıka malı ve aynı özellıkler
Sanırım Profilo'yu farklı bir fabrika ürünü zannediyordular aldıkları zaman. Siemens'de sanırım aralarındaki en premium olan ve fiyatları da biraz daha pahalı oluyor. Bu yüzden Bosch almışlar.

beyzabetül

Profesör
Reaksiyon puanı
356
Sanırım Profilo'yu farklı bir fabrika ürünü zannediyordular aldıkları zaman. Siemens'de sanırım aralarındaki en premium olan ve fiyatları da biraz daha pahalı oluyor. Bu yüzden Bosch almışlar.
bugün medımarketde baktım siemens çinde üretılıyor

Doğukan S

Doçent
Reaksiyon puanı
266
okadarını bilmiyorum.bosh siemens düşünürken öneriyle kafam lg ye de takıldı
LG'nin şu zamana kadar hiçbir ürününü kullanmadık, LG ile alakalı hiçbir bilgim yok. Genelde TV'de falan öneriliyor ancak OLED yanması şikayeti çok varmış. Onun dışında beyaz eşyaları hakkında hiç bilgim yok. Peki şu an sizin kullandığınız beyaz eşyalar ne marka?

beyzabetül

Profesör
Reaksiyon puanı
356
LG'nin şu zamana kadar hiçbir ürününü kullanmadık, LG ile alakalı hiçbir bilgim yok. Genelde TV'de falan öneriliyor ancak OLED yanması şikayeti çok varmış. Onun dışında beyaz eşyaları hakkında hiç bilgim yok. Peki şu an sizin kullandığınız beyaz eşyalar ne marka?
ç.makinesi-bosch
buzdolabı- arçelik
ocak-beko
tv beyaz eşya değil ama yazayım lg

beyzabetül

Profesör
Reaksiyon puanı
356
ç.makinesi-bosch
buzdolabı- arçelik
ocak-beko
tv beyaz eşya değil ama yazayım lg
hiçbirinden memnun değiılım
tv alacak olsam bu kadar kararsız kalmazdım.bütçeme göre ya sony oled alırdım yada samsung.sony oled tv ye çok para vermeyeceğime göre kesin samsung alırdım

TV=Samsung, LG, Philips (android tv)

Telefon=Xiaomi

Beyaz Eşya=Arçelik-Beko-Grundig
bari küçük ev aletlerinide ekleseydiniz

Doğukan S

Doçent
Reaksiyon puanı
266
tv alacak olsam bu kadar kararsız kalmazdım.bütçeme göre ya sony oled alırdım yada samsung.sony oled tv ye çok para vermeyeceğime göre kesin samsung alırdım

Bizim TV Samsung ama biraz pahalı bir model bizdeki de Q80R modeli. 10.000TL'ye almıştık. Gayet memnunuz ancak tabii daha uygun fiyatlı modelleri de var Samsung'un.

Lukin

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Arçelik şaşma derim

beyzabetül

Profesör
Reaksiyon puanı
356
enerji sınıfında bazılarında yüzde -20 bazıların da yüzde 30 yazıyor.bu ne anlama gelıyor

Mehmet Aldemir

Profesör
Reaksiyon puanı
710
Siemens, bosch ve profilo tavsiye ederim zaten 3ü aynı bsh hausgeräte gmbh in en büyük fabrikası türkiye de ve türkiye fabrikasında üretiliyorlar.

Son düzenleme:

STB

Profesör
Reaksiyon puanı
740
Arçelik den uzak dur, profilo taş gibidir.

Arçelik,arıza yaptınmı lanet edersin aldığına,keslinlikle balon şişirilmiş bir marka çok dandik.
Arçelik Avrupa'da en çok tercih edilen marka.

aquabothqers

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
26
ar.elik, beko, bosch, siemens asla samsung nede lg... asla bulaşma dediklerinde arçelik diyorsa inanma !... %100 yalandır...

aquabothqers

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
26

ürünü kullanmayı becereme suçlu markası olsun... kullanım kılavuzunu okursanız...

beyzabetül

Profesör
Reaksiyon puanı
356
ürünü kullanmayı becereme suçlu markası olsun... kullanım kılavuzunu okursanız...
ürünü kullamasını beceremediğimi kim söyledi.bir tek senmi biliyorsun.boş yapmak için mi, geldın konuya .işine bak
Harcadıkları enerjiye göre sınıflandırılmışlar. Bıraktığım linkte anlatılmış.
Link: https://nelazimsa.carrefoursa.com/a-enerji-sinifi-urunlerin-enerji-tasarrufu-acisindan-avantajlari/
yüzde 30 enerhi tasarrufu sağlayan mı daha avantajlı yoksa yüzde 30 olan mı?sanırım rakam büyüdkçe daha avantajlı oluyor da bazılarında -2o tasarruf yazıyoır

demircanuzer

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Aslında alacağınız yerde önemli. Benim buzdolabım bozulduğunda firma kabul etmek istemese de taşpınar yardımcı oldu.