YAZIlımcı adam
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 207
Merhaba arkadaşlar ben Lubuntu kullanıyorum FPS için kurdum ama arayüz falan özelleştirme çok az böyle daha şık ve hızlı işletim sistemi ne önerirsiniz?
Steam desteği derken tüm Linux dağıtımları için steam desteği var.Kubuntu ve OpenMandriva Lx (Steam desteği yok) olabilir tabii sisteminiz orta-alt arası veya daha üstü ise.
Steam benim bildiğim kadarıyla RPM olarak indirilemiyordu.Steam desteği derken tüm Linux dağıtımları için steam desteği var.
Ayrıca steam derlenmemiş tarball derdimiz dosyasını kendi sayfasından indirip kurulabilir.
Linux Mint XFCE yada Linux Mint Cinnamon'a bakabilirsiniz diye düşünüyorum,Linux Mint Cinnamon'u en son şu hale getirmiştim.Merhaba arkadaşlar ben Lubuntu kullanıyorum FPS için kurdum ama arayüz falan özelleştirme çok az böyle daha şık ve hızlı işletim sistemi ne önerirsiniz?
Evet sadece deb olarak var ama steam diğer dağıtımlar için tarball yayınlamış.Steam benim bildiğim kadarıyla RPM olarak indirilemiyordu.
Abi 8 gb yaptım HDD gitti Samsung Evo 860 500 gb ssd geldi@Egehan1041 4 GB RAM var doğru mudur? O zaman Linux Mint öneriyorum.
Linux Mint Cinnamon kullanabilirsin. SSD'n var, her dağıtım güzel çalışır sistemde.Abi 8 gb yaptım HDD gitti Samsung Evo 860 500 gb ssd geldi