Hangi laptop markasında ve modelınde ne gıbı sıkıntı yasadınız ?

fallen angel.

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Merhaba ; laptop alırken interentte arastırna yapmışızdır çoğumuz, modelı beğeniyorsun şikayetlere baktığın zaman bir dünya şıkayet var hangi virma olduğu önemli değil mesela Omen (Hp) bilgisiyarlarda aşırı ısınma , Msı da menteşe kırığı gibi ünlü markalardan magdur olduğunu dile getiren çok fazla insan var. Bende size sormak istiyorum
1-) Daha önce hangi laptopta( model ve marka yazın lutfen ) nasıl bir problem yaşadınız.
2-) Laptopu ne için kullandınız oyun mu oynadınız yada 3d modeling , solid , primavera vs gibi uygularımı kullandınız. kısace ne kullandınız laptopta .?
3-) Kac yıl kullandınız ?
LÜTFEN SADECE DENEYİMLEDİĞİNİZ BİLGİLERİ YAZINIZ.

berats10

Öğrenci
Reaksiyon puanı
11
ben dell inspiron aldım fakat çok hızlı şarjı bitiyo

Gece baykuşu

Doçent
Reaksiyon puanı
291
Lenovo ideapad 320-15IKB sadece iki kere mavi ekran yedim şarjı biraz erken bitiyor gibi ve 5400 RPM'lik 1 TB HDD sorunu onun yerine 120 veya 250 GB'lik SSD takabilirlerdi ve bu yıl garantisi dolmak üzere

Logithx

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,104
Birazda şansmı desek her markanın sorunsuz cihazları olduğu gibi aynı marka ve modelde sorun yaşayanda çok diğerlerine göre daha az sorun çıkaran teknik servisi iyi olan dell markasıdır..

Debug

Asistan
Reaksiyon puanı
65
HP pekte göze batacak sorunlar yaşamadım diyebilirim.

Timurid

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
836
Merhaba ; laptop alırken interentte arastırna yapmışızdır çoğumuz, modelı beğeniyorsun şikayetlere baktığın zaman bir dünya şıkayet var hangi virma olduğu önemli değil mesela Omen (Hp) bilgisiyarlarda aşırı ısınma , Msı da menteşe kırığı gibi ünlü markalardan magdur olduğunu dile getiren çok fazla insan var. Bende size sormak istiyorum
1-) Daha önce hangi laptopta( model ve marka yazın lutfen ) nasıl bir problem yaşadınız.
2-) Laptopu ne için kullandınız oyun mu oynadınız yada 3d modeling , solid , primavera vs gibi uygularımı kullandınız. kısace ne kullandınız laptopta .?
3-) Kac yıl kullandınız ?
LÜTFEN SADECE DENEYİMLEDİĞİNİZ BİLGİLERİ YAZINIZ.
hocam TC kimlimi yazcakmıyız