Hangi Kursu Tercih Etmeliyim ?

crazy-wolf

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
merhaba arkadaşlar ben istanbulda yaiıyorum ve webtasarım&webprogramlamda kurs almak istiyorum sizce stanbulda hangi kursu tercih etmeliyim bri iki tanıdığım bana Başarısoft ffirmasını önerdi ve ben burada sizede sromak istedim

Guest Part

Profesör
Reaksiyon puanı
42
bence bir kac tane netten arastır sitelerine gir diğerleriyle karsılastır sonra git konus aradıgında fıyat vermıyorlar telefonunu verdıgındede senı kırk kes arıyorlar malesef ama senın ıcın hangısı uygunsa ona gıt derım.Hepsıyle gıt konus oncelıkle sonra kararını ver egıtım veren hocalarında kım oldugunu sor onlarıda arastırmıs olursun... umarım ıstedıgın egıtım mı alırsın

http://www.bilisimegitim.com
http://bireysel.bilgeadam.com
www.[B]akademineo[/B].com (ama arkadaşlarım burdan memnun degıldı)

s7v7n

Asistan
Reaksiyon puanı
6
Ben bu kurumlardan birinde eğitimci olarak çalıştım. Sana şunu söyleyebilirim eğitimcilerin %85 lik bir bölümü konuya vakıf insanlar. Geri kalan kısıma denk gelmek senin şanssızlığın olacaktır. Aslında öğrenmek, kurumdan çok sana kalıyor. İnsanlar çok para verdiklerinde beyin nakli yapılacak, veya matrixdeki gibi yükleme yapılacak sanıyor. Eğer çalışırsan, istiyorsan, iş kur bile yetiyor yetene.
İpucu: Eğitimlerin fiyatları gerçekten uçuk rakamlardan başlıyor. Fakat iyi bir pazarlık ile %50 ye varan indirim alabilirsin. Biraz yüklenmen lazım o kadar.

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
Bilge adam pahalıdır ama gerçekten öğrenmek istiyorsan en iyi öğreneceyin yerdir..kurs bitse dahi hocalardan ve kurstan fadalana bilirsin..iş bulma konusunda kariyer merkezleride oldukça iyi sayılır.en azından piyasadaki firmalar elama alırken onların önerdiği öğrencilere öncelik tanıyorlar.Ama altarnetif daha uygun yerlerde var..

ersin

Asistan
Reaksiyon puanı
33
Bilge adam pahalıdır ama gerçekten öğrenmek istiyorsan en iyi öğreneceyin yerdir..kurs bitse dahi hocalardan ve kurstan fadalana bilirsin..iş bulma konusunda kariyer merkezleride oldukça iyi sayılır.en azından piyasadaki firmalar elama alırken onların önerdiği öğrencilere öncelik tanıyorlar.Ama altarnetif daha uygun yerlerde var..
Şehir efsanesi bu :)

Genel olarak kurs alınabilecek yerlerin profilini söyleyeyim. Kursa yazılmaya karar verip ödeme yapana kadar süper ötesi alakalıdırlar sizinle , sonrası malum.
Buralarda eğitim veren insanlar sabit değillerdir . Örneğin çok iyi eğitim veren bir hoca vardır , onu başka bir kurs ayartıp çeker alır siz de eğitimin ortasında kalırsınız , en iyi ihtimalle kısa süre içerisinde başka bir hoca girer derse, onun ile de frekanslar uyuşursa ne mutlu size.
İlk başta başladığınız sayı ile bitmez kurs, sıkılanlar vazgeçenler olur, bu durum dersi veren hocayı da ister istemez olumsuz olarak etkiler.
Daha yazılabilecek çok şey var ama ben kısa keseyim.
Eğer ille de bir kursa gideceğim diyorsanız üniversitelerin kurslarına gidin.