en iyisi bimde satılan koladır ?
Pepsi aşırı asitli ya ?Pepsi. Coca-Cola içtikten sonra ağızda iğrenç bir tad bırakıyor. ?
Özellikle diş kısmıPepsi. Coca-Cola içtikten sonra ağızda iğrenç bir tad bırakıyor. ?
Aynen diğer kolalar hepsi zararlı içerseniz bunu için.Hiç bir kolayı sevmiyorum nedense. Kola'dan daha güzel tadan zararsız torkunun no on adlı içeceği var.
Ekli dosyayı görüntüle 150406
İyisini içmeden kötüsünü bilemez :Fpepsi tabiki tartışmaya kapalı. Le colayı biz fakirken içiyorduk. Rezalet bir tadı var bu arada.
Hocam peki fruko yani gazoz içsek zararlı olurmuBir doktor olarak tüm samimiyetimle söylemek isterim ki kolanın hiçbir türlüsü iyi değildir.
Kolanın içerisinde aşırı derecede basit şeker var. Asitli bir içecek olduğunu da varsayacak olursak kendinizi mahvediyorsunuz, haberiniz yok.
Çalıştığım hastanede yıllarca kola içerek şeker hastası olan bir hastam vardı.
Sonra ne mi oldu?
Bilenler bilir, şeker hastalarının ayaklarında iyileşmeyen yaralar oluşur. Bu hastada da böyle oldu.
Yapmayın bu kötülüğü kendinize lütfen.
Gazozda da fazla miktarda şeker mevcut. İçmemekte yarar var. Keza markette satılan meyve suları da öyle.Hocam peki fruko yani gazoz içsek zararlı olurmu
Cvp: pepsi
El yapımı portakal suyu > her şeyGazozda da fazla miktarda şeker mevcut. İçmemekte yarar var. Keza markette satılan meyve suları da öyle.
Annemin ev ortamında yaptığı meyve suyunu denedikten sonra ambalajlı meyve sularının tam bir yalan olduğunu farkettim. Doğal olanla arasında aşırı bir tat farkı var.
Pepsi Seviyoruz biz ailecek.Le'cola ve Cola Turka tek geçerim, ikisinin de tadı baya iyi.
Siz hangisini daha iyi buluyorsunuz?
Böyle kafa yapısına sahipseniz hala fakir olmalısınız.pepsi tabiki tartışmaya kapalı. Le colayı biz fakirken içiyorduk. Rezalet bir tadı var bu arada.
İlk kez böyle bir kola markası olduğunu duydum.
gerçekten tadı çok hoş asit oranı daha fazla coco cola seçenler şerbet içsinler daha sağlıklıHiç bir kolayı sevmiyorum nedense. Kola'dan daha güzel tadan zararsız torkunun no on adlı içeceği var.
Ekli dosyayı görüntüle 150406
fanta çok zararsız kankaCola zararlı ya fanta içiyorum ben
((!))
Hemde kolanın içinde fare kanı var.fanta çok zararsız kanka
((!))