Hangi klavye ve mouse'u almalıyım ?

OnrAYDN

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar bilgisayarın herşeyinde karar kıldım, o kadar saçmadır ki şimdide klavye ve mouse'a karar veremiyorum. Normalde Everest markasına hiç güvenim yoktur fakat bu " EVEREST DLM-500 " modelli mouse sanırım oldukça iyiymiş.

Bu mouse'u alıcak olursam buna birde mouse pad almalı mıyım?

Klavye konusunda hiç karar veremedim doğrusu. Yine bu fiyat ortalamalarında olursa iyi olur.

Birde, " EVEREST KM-R10 GAMING KLAVYE&MOUSE " seti hakkında yorumlarınız nedir ?

Maximilian

Doçent
Reaksiyon puanı
5

OnrAYDN

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
88 lira cok fazla usta be. Bi mouse pad icin 88 lira...

Maximilian

Doçent
Reaksiyon puanı
5
88 lira cok fazla usta be. Bi mouse pad icin 88 lira...
Dostum aynı markanın farklı modelini kullanmıştım gerçekten muazzam bir kalitesi var yani pişman olmassın en azından paranın karşılıgını veriyor onun dışında logitech in var ama onlarda epey ince geldi bana ama yinede bakabilirsin onlarda fena değil. :) Logitech g pad olması gerekiyor.

OnrAYDN

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Zaten henuz mouse ve klavyeye karar verememisken... :D

Maximilian

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Zaten henuz mouse ve klavyeye karar verememisken... :D
:) Şahsen mouse benim çok dikkatimi çekti çünkü bu kablosuz mouse dan oldukça sıkıldım pil almaktan gına geldi artık bana ilham verdin sağol :D :D Ama yinede dediklerimi gözden geçir en kötü logitech gpad al bu arada mouse u ne için alıyorsun oyun için mi ?

OnrAYDN

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Logitech G500S hosuma gitti. Yalniz, mouseye bu kadar para vericeksem klavyeden biraz kısmam gerek.

OnrAYDN

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bilgisayar toplayacagim icin klavye mouseye ozel bir butce ayirmadim. Birazda babamin insiyatifine bagli tabi ama 2850 sinir koydum kendime. 2620 civari bilgisayar fiyati cikiyor.. İste 200 civarida ivir zivira dusuyo ama dedigim gibi babamin o anki durumuna ve ansizin bir vatancomputer indirimi belki :)

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Genel olarak oyun tabiki :)

Maximilian

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Bilgisayar toplayacagim icin klavye mouseye ozel bir butce ayirmadim. Birazda babamin insiyatifine bagli tabi ama 2850 sinir koydum kendime. 2620 civari bilgisayar fiyati cikiyor.. İste 200 civarida ivir zivira dusuyo ama dedigim gibi babamin o anki durumuna ve ansizin bir vatancomputer indirimi belki :)

Genel olarak oyun tabiki :)
Aslında her şeyi bir anda ordan alırsan bir kaç buçuk indirim yapıyolardı hatırladıgım kadarıyla mouse ile mouse pad almıştım yaklasık olarak 180 190 tl civarı fiyat ödemiştim bir aralar 5-10 tl düşmüşlerdi ondan sonrada 5 liralık bir klavye korucuyusu almıştım 1 lira eksik gösterdiler faturada o şekildede almıştım. Diyeceğim şu hepsini toptan bir kerede alırsan insiyatif gösteriyorlar tabi uçuk kaçık şeylere zıplamamakta yarar var orada müşteri temsilcisiyle ilgilenen kişiyede sormalısın ne kadar indirim olur gibisinden oyun için alıyorsan logitech al pad olarak önerdiğimi alabilirsin klavye kısmında bütçeyi fazla sarsmadan logitech giriş seviyesi ürünlerinden alabilirsin klavye konusuna pek takılmamak lazım sonuçta mouse ve pad daha önemli.

Aedon

Profesör
Reaksiyon puanı
330
Haftasonu indirimini beklemelisin bence. Bende 2000 hesaplayıp gitmiştim, 1800 tutmuştu hafta sonu indiriminde

ffgul

Profesör
Reaksiyon puanı
8
>>Ne kadar everest marka donanım aldıysam hepsi çöpe gitti..
>>Bi daha mı tövbe...

OnrAYDN

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Haftasonu indirimini beklemelisin bence. Bende 2000 hesaplayıp gitmiştim, 1800 tutmuştu hafta sonu indiriminde

Bütün bilgisayarı ordan toplicam zaten. Yalnız şöyle bi durum var ki, babam hep şehir dışında. Önümüzdeki pazar veya pazartesi gelicek, birkaç gün kalıp tekrar gidicek. O yüzden haftasonuna denk gelme ihtimali çok zor. Eğer klavye-hoparlör-monitör gibi parçalarıda alırsam 2950 civarında bir fiyat tutuyor. Hafta içi olsa bile 150-200 lira bi indirim yapmazlar mı yav ?

>>Ne kadar everest marka donanım aldıysam hepsi çöpe gitti..
>>Bi daha mı tövbe...

Everest bende sevmem fakat işte DLM 500 gibi sağlam bir mouselarını görünce acaba dedim bu sette sıkıntısız mıdır..

Aedon

Profesör
Reaksiyon puanı
330
Pazara denk getirebilsen çok iyi olurdu. hafta içi indirim yaparlarmı yapmazlarmı hiç bi bilgim yok. bide bazı kartlarada indirim oluyodu bakabilirsin sitesinden

OnrAYDN

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Pazara denk getirebilsen çok iyi olurdu. hafta içi indirim yaparlarmı yapmazlarmı hiç bi bilgim yok. bide bazı kartlarada indirim oluyodu bakabilirsin sitesinden

Hayırlısıyla gidip alalım, sonrasında sıkıntı çıkmasında.. 100 lira fazla vermeyede razıyım..

borcvrmeyencorc

Asistan
Reaksiyon puanı
0
sahsen mause pad icin 88 lira odeyen insanın akıl sağlığından şüphe ederim karsılığını verir demişsin de ne vercek bana kardesim altı üstü üstüne mause koyucam nedir yani?

OnrAYDN

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
sahsen mause pad icin 88 lira odeyen insanın akıl sağlığından şüphe ederim karsılığını verir demişsin de ne vercek bana kardesim altı üstü üstüne mause koyucam nedir yani?

Banada cok fazla geldi. 20 lira verecegim en fazla paradir mouse pad icin. Boyle giderse klavye mouse almicam bu ne ya. En guzel urunleri everest uretmis ama kalitesiz. Belki orda deneyipde alabilirim su KM-R10u.

rawski

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
A101de. Everest mause ve klavye 39 liraydi 2 gun once bi bakin derim ikiside wirelessliydi

OnrAYDN

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Beyler, kablosuz klavye mouse bendede var. Kablolunun verdigi performans yakalnmiyo..

Maximilian

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Dostum hayatın boyunca kaliteli bir mouse kullanmadıgın çok belli mouse u kaydırma hareketi refleks hareketlerinde olsun yüzeyi çok işe yarıyor ... Önerdiğim mouse pad in bir benzerinden logitech in g pad ine geçmiştim gerçekten ona göre daha kötüydü istenilen performansı vermiyordu senin bu konuyu oyuncu vatandaslarla hatta hard cs cilerle konuşman gerekiyor :)

OnrAYDN

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
valla everest bana oldum olası hiç nitelikli gelmedi. klavye mouse set istiyorsan hem de ucuz ve performansı açısından dayanıklı b,i şey istiyorsan bence cm storm devastator a bi bakmalısın hocam. buradan bakabilirsin; https://www.gamestanbul.com/klavye/cm-storm-devastator-klavye-us-mouse-set.html

Usta klavye türkçe değil :) Bu everest km-r10 setini görünüş olarak bence çok iyi yapmışlar. Yani benlik bi tasarımı var. Logitech G105'ti sanırım bi klavyesi var, görünüş olarak hiç estetik yapamamışlar..