Hangi kategoriye hangi alt başlıklar eklenmeli?

Windows Server 7

6801.winmain_win7m3
Reaksiyon puanı
563
Ben bazı kategorilerde bazı konuların birbirine karıştığını düşünüyorum. Sizce hangi kategoriye, hangi alt başlıklar eklenmeli?
Örneğin: Windows kategorisinde "Windows 9x/ME, Windows NT/2000/XP/2003, Windows Vista ve üzeri, sistemlere göre Windows önerileri" gibi 4 alt başlık.

defacerGLD

Profesör
Reaksiyon puanı
3,068
Ben bazı kategorilerde bazı konuların birbirine karıştığını düşünüyorum. Sizce hangi kategoriye, hangi alt başlıklar eklenmeli?
Örneğin: Windows kategorisinde "Windows 9x/ME, Windows NT/2000/XP/2003, Windows Vista ve üzeri, sistemlere göre Windows önerileri" gibi 4 alt başlık.
proglamlamadada aynı

darkstar

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,495
Bu başlık zaten önerisi olanların önerilerini yazmaları için var.
Sizin öneriniz yok ancak öneri başlığının altına önerisi olan varmı diye başlık açmışsınız.
Saçma olmuş biraz.

Windows Server 7

6801.winmain_win7m3
Reaksiyon puanı
563
Bu konuya ekleme yapmak istiyorum.
SDN Konu Dışı -> Eğitim:
Türkçe forumu olabilir, sonra da TDE ve Dil ve Anlatım olmak üzere iki alt forum.
Sosyal Bilgiler forumu olabilir, sonra da Tarih, Coğrafya ve Felsefe olmak üzere üç alt forum.
Matematik forumu olabilir. (Alt foruma gerek yok bu forumda bence.)
Fen Bilimleri forumu olabilir, sonra da Fizik, Kimya ve Biyoloji olmak üzere üç alt forum.
Türkçe, Sosyal Bilgiler ve Fen Bilimleri forumları alt kategorilerinin dışında olarak konu açılabilir.