Oyun bilgisayarımı istiyorsun render mi ?toplama kasa yapıcam bütçem 2500 tl işlemciler cok pahalı ondan dolayı yardımcı olursanız sevinirim
Hadi işlemciyi anladım anakarta yatırıp ekran kartından kısmışsın.GTX 960 ile 950 arasında uçurum farkı yok fakat yeni nesil oyunlar artık aşırı işlemci gücü tüketmeye başladı o yüzden tercihini işlemciden yana kullanmanda fayda var.
![]()
Zannediyorum senin paylaştığın h110m pro-vd anakart ile b150m gaming'in geliştirilebilir olmasını tartışma konusu yapmıyoruz lakin dilerse öylede yapabilir fakat topladığın sistemde SSD yok 2500tl bütçe ayırıp ssd'siz bir sistem toplamak teknolojiye edilmiş küfür gibi birşeydir.Hadi işlemciyi anladım anakarta yatırıp ekran kartından kısmışsın.
SSD sonradanda alınabilir kaçmıyorZannediyorum senin paylaştığın h110m pro-vd anakart ile b150m gaming'in geliştirilebilir olmasını tartışma konusu yapmıyoruz lakin dilerse öylede yapabilir fakat topladığın sistemde SSD yok 2500tl bütçe ayırıp ssd'siz bir sistem toplamak teknolojiye edilmiş küfür gibi birşeydir.