• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Hangi iPhone modelini almalıyım ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan A_bldn
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

A_bldn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
7
Merhabalar
iPhone 11 almayı düşünüyorum fakat 11 pro ve pro max ve xs xs Max bu cihazlar arasında gidip geliyorum. 11 i rahat alırım fakat fiyat artıkça birikmiş bütçemden harcamak durumunda kalıcam değer mi değmez mi kararsız kaldım
İşim dolayısı ile sürekli telefonlayım. İyi bir cihaz olsun istiyorum

hdakdla

Asistan
Reaksiyon puanı
28
abi yavaşlama problemi olmasa en iyisi o al yani .
Mesaj otomatik birleştirildi:

benim çok param olsa ama iphone almam artık.

Tttunahan

Profesör
Reaksiyon puanı
3,014
Xs max al 11 pro max e o kadar para vermene gerek yok

A_bldn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
7

Ayponeci

Öğrenci
Reaksiyon puanı
32
11 tavsiye etmiyorum hızına hiç bir lafım yok ama xs ile arasında hız olarak da uçurum yok 11 pro max kullanıyorum aldığıma pişmanım keşke X ile devam etseymişim hiç bir fark yok aynı kullanım ve iphone 11 pro ya o parayı vermen de çok saçma olur benim yaptığım gibi o yüzden kesinlikle xS almanı öneririm

Waddler

Profesör
Reaksiyon puanı
612
5.8 gayet güzel bi boyut ya, bi tık üstü büyüğe kaçıyor. hiç sevmem kocaman telefonları :D s10e ile mutluyum ekran konusunda :)

Tommy Vercetti

Profesör
Reaksiyon puanı
1,648
5.8 gayet güzel bi boyut ya, bi tık üstü büyüğe kaçıyor. hiç sevmem kocaman telefonları :D s10e ile mutluyum ekran konusunda :)
Aynen 16:9 ekranlarda en çok 5.1 i , 19:9 ekranlarda da 5.8 i seviyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yani 11 ile xs e mağazada baktım xs küçük gekdi biraz evrak işliyorum sürekli telefondan o yüzden
Xs in küçük olduğunu düşünüyorsanız 11 tercih edebilirsiniz. Hem batarya ve kamerada ki ek özellikler olarakta artınız olur.

Reaksiyon puanı
16,128
Bu ekonomik krizde araba parasi gömmek istiyorsan göm ama israf olur Lösev,Mehmetçik Vafkina 5K bağış yap deseler param yok demiyorsan al yoksa Findex gerçeği vuracak yüzüne.