Mateist
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 238
ben de rockmelti ilk kez görüyorum bakalım nasıl birşey 

Çok donuyor bende Rockmelti google chrome donmuyor PC ile alakalı değil olsa chrome'de donardıGoogle Chrome ilk sırada yer alıyor. Arada firefoxu açarım . Rockmelti ise burada gördüm en kısa zamanda deneyeceğim.
Ben Microsoft'u tozlu raflara kaldırdım şimdidenWeb Browser kullanmıyorum artık benim internetim işletim sistemiyle bütünleşik..
Microsoft bigün diyecekki ben bu web browser olayını kaldırıyorum işte o zaman sizin bu tarayıcı tartışmalarınız tarihin tozlu sayfalarında kalıp gidecek..
Siz her ne kadar öyle desenizde standartları Microsoft belirliyor..Ben Microsoft'u tozlu raflara kaldırdım şimdiden![]()
Windows'u kullanan milyonlarca kullanıcı, donanim üreticileriyle onlarca anlaşma sonrası bir standart koyamaması üzücü olurdu. Ama yıllar önce webe yerleştirmeye çalıştığı standartların şimdi kullanılmadığını görüyor olmalısınız.Siz her ne kadar öyle desenizde standartları Microsoft belirliyor..
orbitten video ve program indirmek için or explorere , takılmak içinde chrome kullanıyom explorer çok yavaş
explorer derken IE den bahsediyorsan Windows 8 deki IE10 u görmemişsindir. Gerçi eklentisi olmadığı için yine fazla sevmiyorum bende.