Hangi İnternet Tarayıcısını Kullanıyorsunuz?

Hangi İnternet Tarayıcısını Kullanıyorsunuz?

• Kullanılan toplam oy
    322

Mateist

Profesör
Reaksiyon puanı
238
ben de rockmelti ilk kez görüyorum bakalım nasıl birşey :)

Shadow`

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Artık ie, safari falan kalmadı her yerde Firefox ile Chrome kapışıyor :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
1 saat opera diğer 1 saat firefox diğer 1 saat chrome böyle bi döngü halinde.
bunelan millet firefox+opera yok chrome+internet explorer. bi siteye iki farklı tarayıcıyla mı giriyorsunuz anlamadım ki.
her neyse sorunun cevabı ise 4 seneden beri opera. fazlasıyla yetiyor efendim.

baroot

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
firefox ve comodo dragon

dragon da chromium tabanlı pek farkı yok aslında ama daha güvenli olduğu için chrome yerine kullanıyorum. zaten firefox daha iyi :/

fredyy

Asistan
Reaksiyon puanı
0
eskiden beri alışmışım, firefox' tan başka bir tarayıcı kullanınca yaban ellerde gibi hissediyorum kendimi :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Hepsini indiriyom seversem kullancam genelde ben

canercan33

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Google Chrome+Maxthon+Mozilla Firefox.

Google Chrome ilk sırada yer alıyor. Arada firefoxu açarım . Rockmelti ise burada gördüm en kısa zamanda deneyeceğim.
Çok donuyor bende Rockmelti google chrome donmuyor PC ile alakalı değil olsa chrome'de donardı :D

kara_kutu

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Chrome, IE, Firefox kurulu. Eski bilgisayarım pek iyi değildi bayağı kötüydü Firefox kaldırmazdı Chrome de kasardı orda bi Opera bana el uzatmıştı hiç kasmıyordu gayet güzeldi fakat Firefoxdaki özellikler, Chrome'deki hız yoktu. Yeni PC alınca Opera kurmadım şuan 3 tarayıcı var Chrome kullanıyorum, Firefox yavaş gibi geldi bana. Ama kime oy vereceğimi bilemedim gönlüm en Opera diyor çünkü düşük sistemlerde inanılmaz rahatlık sağlıyor az yer kaplıyor Ram tüketmiyor fakat bazı herkesin istediği özellikleri yok. O yüzden oy kullanmayacağım :D

BrainPaid

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Windows Üzerinde Internet Explorer ve Opera, Ubuntu üzerinde Firefox

greench

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Web Browser kullanmıyorum artık benim internetim işletim sistemiyle bütünleşik..:D

Microsoft bigün diyecekki ben bu web browser olayını kaldırıyorum işte o zaman sizin bu tarayıcı tartışmalarınız tarihin tozlu sayfalarında kalıp gidecek..
Ben Microsoft'u tozlu raflara kaldırdım şimdiden (:

greench

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Siz her ne kadar öyle desenizde standartları Microsoft belirliyor..
Windows'u kullanan milyonlarca kullanıcı, donanim üreticileriyle onlarca anlaşma sonrası bir standart koyamaması üzücü olurdu. Ama yıllar önce webe yerleştirmeye çalıştığı standartların şimdi kullanılmadığını görüyor olmalısınız.

Detected

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Chrome kullanıyorum.Ama gerektiğinde Firefox'u da kullanıyorum.Firefox'un eklenti desteği çok daha iyi.

FerdiAltan

Asistan
Reaksiyon puanı
1
orbitten video ve program indirmek için or explorere , takılmak içinde chrome kullanıyom explorer çok yavaş

re13el

Dekan
Reaksiyon puanı
114
orbitten video ve program indirmek için or explorere , takılmak içinde chrome kullanıyom explorer çok yavaş

explorer derken IE den bahsediyorsan Windows 8 deki IE10 u görmemişsindir. Gerçi eklentisi olmadığı için yine fazla sevmiyorum bende.

BrainPaid

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Chrome'dan ve Google'dan nefret ediyorum. Halkımız her yerde koyun maalesef. Google Chrome'u sadece görünümü için kullananları tanıyorum.
Ama onlar da görsün Opera'nın temalı hali, Chromeu tek geçer.

Buyrun benim Opera'm

mzungu

Asistan
Reaksiyon puanı
3
firefox+ chrome ama chrome'ma ilgim yavaş yavaş artmaya başladi :D

LeaveNhA

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Ya en çok özendiğim şeyde bi programcı olarak, bu tür anketlerden birine bir gün "Diğer" cevabını vermek, kendi yazdığım bi tarayıcıyı kullanmak, basit, sade, hızlı...

Ama o vakte kadar profesyönelce tasarlanmış ve hiç bi şekilde kar amacı güdmeyen bir eser olan "Firefox" diyorum... :D

ozkan003

Asistan
Reaksiyon puanı
2
chrome şuan da lider, diğer tarayıcılara göre bence daha gelişmiş flash ve html 5 performansı daha iyi birde internet explorer sdn'nin forum sayfalarında sürekli donup kalıyor chrome banamısın demiyor.

burns206

Profesör
Reaksiyon puanı
1
opera :P

cok degistirmeyi denedim ama opera herzaman en guvenilir dostumuz ;P hic yolda birakmadi bizi :P gerci arasira firefox gro ie de kullaniyoruz ama opera baska :P