Sen resim vermişsinde üyeler burdaki gibi 241kpbsyi göreceklerini sanmasınlar o sitesinde gösterilen örnek resmi hız isteyenler idm kullansın onunda sitesinde gösterilen hızda saniyede 5,5mbyi indirdiği gösteriliyor tabi yabancı ülkelerdeki hızda test edilmiş ben ienin kendi hızıyla 25-30da indirirken idm ile 120de indiriyorum internetim 1024lükten..Jerusalem dedi ki:DAP en doğru tercih bence.
*Dosyaları parçalayarak download ediyor.
*Media dosyaları indirirken aynı anda önizleme yapabiliyorsunuz.Kotalı internet kullanıcılarının dostu bi' özellik, ne indirdiğinizi bilin-görün-duyun.
*Download 'larınızı istediğiğiniz zaman durdurup, kaldığı yerden devam edebiliyorsunuz. Elektrik kesintileri ya da bağlantı kopma gibi durumlar içinde geçerli.
*Ücretsiz Full kullanım. Bir iki reklam Banner 'ına katlanırsınız artık.
*Birden fazla download takip ekranını aynı pencerede gösterebilme.
*Şu Browser 'ları destekler;
IE 7.x | 5.x | 6.x Netscape 6.x | 7.x Opera 5 | 6 Mozilla | Firefox
*Dünya üzerinde 142.000.000 kullanıcı yanılıyor olamaz. Diye de bi reklam sloganları var abilerin.
Bu kadar övdüm bi' de download Link 'i vereyim ;
>> http://www.speedbit.com
gokhans19 dedi ki:Sen resim vermişsinde üyeler burdaki gibi 241kpbsyi göreceklerini sanmasınlar o sitesinde gösterilen örnek resmi hız isteyenler idm kullansın onunda sitesinde gösterilen hızda saniyede 5,5mbyi indirdiği gösteriliyor tabi yabancı ülkelerdeki hızda test edilmiş ben ienin kendi hızıyla 25-30da indirirken idm ile 120de indiriyorum internetim 1024lükten..Jerusalem dedi ki:DAP en doğru tercih bence.
*Media dosyaları indirirken aynı anda önizleme yapabiliyorsunuz.Kotalı internet kullanıcılarının dostu bi' özellik, ne indirdiğinizi bilin-görün-duyun.
*Download 'larınızı istediğiğiniz zaman durdurup, kaldığı yerden devam edebiliyorsunuz. Elektrik kesintileri ya da bağlantı kopma gibi durumlar içinde geçerli.
*Dünya üzerinde 142.000.000 kullanıcı yanılıyor olamaz. Diye de bi reklam sloganları var abilerin.
O kadarını bizde biliyoruz heralde.Ben ordaki 2. mesajımda bi test yaptım oku istersen: :}Jerusalem dedi ki:gokhans19 dedi ki:Sen resim vermişsinde üyeler burdaki gibi 241kpbsyi göreceklerini sanmasınlar o sitesinde gösterilen örnek resmi hız isteyenler idm kullansın onunda sitesinde gösterilen hızda saniyede 5,5mbyi indirdiği gösteriliyor tabi yabancı ülkelerdeki hızda test edilmiş ben ienin kendi hızıyla 25-30da indirirken idm ile 120de indiriyorum internetim 1024lükten..Jerusalem dedi ki:DAP en doğru tercih bence.
Sen ne diyosun cancazım, oradaki rakam, kullandığın ADSL paketine göre değişir !
gokhans19 dedi ki:Bırakya denedim dapı dosya indirmekten çok arkaplanda reklam göstermek için uğraşıyor.Bi mp3 converteri hem idmde hemde dapta indirdim idm 124te indirdi dap ise 70 ile 104 arasında indirdi.Dapın indirme penceresi açıldı dosya ineceğine zart zurt reklam mesajları açılmaya başlandı.Ben idm diyorum ve idmyi öneriyorum ayrıca türkçedir..
gokhans19 dedi ki:O kadarını bizde biliyoruz heralde.Ben ordaki 2. mesajımda bi test yaptım oku istersen: :}Jerusalem dedi ki:gokhans19 dedi ki:Sen resim vermişsinde üyeler burdaki gibi 241kpbsyi göreceklerini sanmasınlar o sitesinde gösterilen örnek resmi hız isteyenler idm kullansın onunda sitesinde gösterilen hızda saniyede 5,5mbyi indirdiği gösteriliyor tabi yabancı ülkelerdeki hızda test edilmiş ben ienin kendi hızıyla 25-30da indirirken idm ile 120de indiriyorum internetim 1024lükten..Jerusalem dedi ki:DAP en doğru tercih bence.
Sen ne diyosun cancazım, oradaki rakam, kullandığın ADSL paketine göre değişir !
gokhans19 dedi ki:Bırakya denedim dapı dosya indirmekten çok arkaplanda reklam göstermek için uğraşıyor.Bi mp3 converteri hem idmde hemde dapta indirdim idm 124te indirdi dap ise 70 ile 104 arasında indirdi.Dapın indirme penceresi açıldı dosya ineceğine zart zurt reklam mesajları açılmaya başlandı.Ben idm diyorum ve idmyi öneriyorum ayrıca türkçedir..