Hangi içerik yönetim sistemini kullanmalıyız?

keyloger

Rektör
Reaksiyon puanı
237
Arkadaşlar bir hocamızdan, eski projesine ait alan adını devraldık. Bundan sonra elimizden geldiğince biz devam ettireceğiz. Sitede içerik yönetim sistemi olarak ne kullanıcağımıza karar veremedik, bu yuzden siteye simdilik sadece bir anket koyduk, anketten bizlere yardım ederseniz çok mutlu oluruz. Bunun dışında yorumlarınızı buraya yazarsanız daha da yardımcı olmuş olursunuz. Şimdiden teşekkürler, anket için www.ubunturehberi.com

xismailaydin

Profesör
Reaksiyon puanı
18
bence de Joomla! kullanın.
Worpress daha çok günlük tarzı, sıradan olmaya aday siteler için.
Joomla ile yapamayacağın hiçbirşey yok.

keyloger

Rektör
Reaksiyon puanı
237
Drupal için ne diyorsunuz? tanımadığınızdan mı önermediniz? yoksa kötü bir yanını mı biliyorsunuz?..

sdelta

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
145
Profesyonel bir iş yapacaksanız Joomla size yeterli gelmez diye düşünüyorum. Hazır modülü çok fazla ama üzerinde tasarım olsun, kendi kodlarınız olsun düzenleme yapmak diğerlerine göre daha zor.

PHP-Nuke' yi zaten direk eleyin, çok eskide kaldı. Yüzlerce kod açığı var zaten.

Wordpress veya Drupal derim, hangisini daha iyi kullanabilecekseniz ona yönelin. Kolaylık yönünden tercihim Wordpress olurdu. Eklenti sayısı fazla, kendi tasarımınızı ve kodlarınızı kolayca entegre edebiliyorsunuz.

Ayrıca Drupal ve Wordpress' in seo yapısı diğerlerinden çok çok üstün.

Hakan DAMAR

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kentico CMS'i de bir denemenizi tavsiye ederim ama bana daha profesyonel çözümler için kullanılabilecek bir çözüm gibi geliyor.

Eski versiyonundan beri geliştiriyorum. Gerçekten kod yapısı çok düzgün.

keyloger

Rektör
Reaksiyon puanı
237
Kentico CMS'i de bir denemenizi tavsiye ederim ama bana daha profesyonel çözümler için kullanılabilecek bir çözüm gibi geliyor.

Eski versiyonundan beri geliştiriyorum. Gerçekten kod yapısı çok düzgün.

Asp ya da .Net e ait birşey kullanmayı düşünmüyoruz, bir açık kaynak projesine açık kaynak cms'ler yakışır, php yakışır...