Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Telekomdan çık bir daha da kapısından içeri adımını atma. Hem suçlular hem güçlüler. Arkadaşımın paketi yenilenme tarihinde anlık yenilenmedi ve fatura aşımı yaşadı. Arayıp da durumu anlattığında sorunu ne anlıyorlar ne de çözmeye çalışıyorlar, dolayısıyla sinirleniyor ve başka operatöre geçebileceğini aktarınca müşteri temsilcisi arkadaşıma sms ile kod gönderiyor. Gelen kodun sebebini sorunca ne kadar ceza yiyeceğinizi söyleyeceğim diye cevap veriyor. Bu kadar terbiyesizler. Tamam ayrılıyorum dese ve neyle karşı karşıya kalacağım bunu öğrenmek istiyorum demedikçe böyle bir terbiyesizliği yapamazlar! Benim bir hattım yıllar önce Telekomdaydı ve buna benzer bir sorun yaşadım. Çözümden yana olmadıkları için başka operatöre geçiyorum iyi günler dedim. Gelen cevap: Geçmek istediğiniz operatörün bayisine gidip geçebilirsiniz dedi. Soran oldu mu?! İnsanları sadece paket fiyatlarıyla mutlu edebileceklerini zannediyorlar...