Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kendime hat almayı düşünüyorum ve turkcell ile vodafone arasında gidip geliyorum alacağım operatörün hem ucuz hem de kapsama alanının geniş olmasını istiyorum tavsiyede bulunabilir misiniz?
Btk bir zaman Turkcell icin paketlerde fiyat sınırı koymuş o fiyatın altına inemiyordu diğer operatorkere yıkıcı etkisi olmasın diye biraz bekle o paketler gelecek mi bakalım
Turkcell'i 2 yıldır kullanıyorum. Eğer bulunduğun yer uygunsa 160-170 mbit hız veriyor. Aynı yerde Vodafone 50-60 mbit verebiliyor.
Yani çevrendeki kullanıcılara sor. Eğer Vodafone iyiyse geç fakat Turkcell yeni gelenlere çok güzel kampanya yapıyor. Ve fizy, bip gibi çok uygun ve kota harcamayan uygulamaları için bile Turkcell kullanılır
Vodafone'un çekim gücünün az olduğunu düşünmüyorum. İstanbulda yaşıyorum ama hatırlamıyorum bağlantı problemi yaşadığımı. RED tarifeleri avantajlı. Red Bussines 5 kullanıyorum. Bireysel abonelik yapacaksan bu tarifeyi kullanamazsın ancak RED'in uygun tarifelerine göz gezdirmeni tavsiye ederim.