Hangi hat daha uygun?

Alex Arapoğlu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kendime hat almayı düşünüyorum ve turkcell ile vodafone arasında gidip geliyorum alacağım operatörün hem ucuz hem de kapsama alanının geniş olmasını istiyorum tavsiyede bulunabilir misiniz?

Speedster

Profesör
Reaksiyon puanı
319
Turkcell hemen hemen her yerde çekiyor ama biraz pahalı;Vodafone ise Turkcell kadar çekim alanına sahip değil ama daha uygun fiyatlı.

M

Murat Burç

SDN Okuru
Btk bir zaman Turkcell icin paketlerde fiyat sınırı koymuş o fiyatın altına inemiyordu diğer operatorkere yıkıcı etkisi olmasın diye biraz bekle o paketler gelecek mi bakalım

Eski hesap22

Profesör
Reaksiyon puanı
801
Vodafone : çekim gücü az, hesaplı
Türkcell : çekim gücü yüksek, pahalı

SONG JOONG KI

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,025
Turkcell'i 2 yıldır kullanıyorum. Eğer bulunduğun yer uygunsa 160-170 mbit hız veriyor. Aynı yerde Vodafone 50-60 mbit verebiliyor.
Yani çevrendeki kullanıcılara sor. Eğer Vodafone iyiyse geç fakat Turkcell yeni gelenlere çok güzel kampanya yapıyor. Ve fizy, bip gibi çok uygun ve kota harcamayan uygulamaları için bile Turkcell kullanılır

Stilex Jel

Asistan
Reaksiyon puanı
18
Vodafone'un çekim gücünün az olduğunu düşünmüyorum. İstanbulda yaşıyorum ama hatırlamıyorum bağlantı problemi yaşadığımı. RED tarifeleri avantajlı. Red Bussines 5 kullanıyorum. Bireysel abonelik yapacaksan bu tarifeyi kullanamazsın ancak RED'in uygun tarifelerine göz gezdirmeni tavsiye ederim.