Hangi gamepad'i almam lazım

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan KaGaİ
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

KaGaİ

Öğrenci
Reaksiyon puanı
17
selamlar yakın zamanda yeni bir pc aldım iyi güzel oynuyorum bi arkadaşım dediği üzere steam'a konsol bağlanabiliyormuş araştırdım satın alabileceğim yer gibi soruların cevabını öğrenemedim yada nasıl bağlanılacağı çok fazla içerik var birileri diyor sürücü yüklemeniz lazım biri diyor usb uyumlu taktığınız zaman okur bende almaya karar verdim 2 çeşit kol varmış 1 i xbox gamepad diğeri normal playstation cafe lerdeki kollardan hangisini alıcağımı bilemedim ve usb ile bağlayınca direk çalışacakmı yoksa yine driver mı yükleyeceğim bu sorulara cevap verirseniz çok ama çok sevinirim 150 liradan bütçem başlıyor şimdiden teşekkürler .....

EmreGndmr

Doçent
Reaksiyon puanı
686
Eğer sisteminiz Windows 10'lu ve Bluetooth'lu ise Xbox One kollarını hem kablolu hem kablosuz şekilde, herhangi bir yazılıma ihtiyaç duymadan bağlayabiliyorsunuz diye biliyorum

Lakin PS3-PS4 ve PS5 kollarında SCP adı verilen bir yazılım şart

Bunların yanı sıra sırf PC için üretilen,bağımsız markaların Gamepadleri var.Bunlar da aynı Xbox kolu mantığında çalışıyor.
Önerim yok ancak bilgilendirme yapmak istedim :)

KaGaİ

Öğrenci
Reaksiyon puanı
17
Eğer sisteminiz Windows 10'lu ve Bluetooth'lu ise Xbox One kollarını hem kablolu hem kablosuz şekilde, herhangi bir yazılıma ihtiyaç duymadan bağlayabiliyorsunuz diye biliyorum

Lakin PS3-PS4 ve PS5 kollarında SCP adı verilen bir yazılım şart

Bunların yanı sıra sırf PC için üretilen,bağımsız markaların Gamepadleri var.Bunlar da aynı Xbox kolu mantığında çalışıyor.
Önerim yok ancak bilgilendirme yapmak istedim :)
teşekkürler bilgilendirmeleriniz için

Reaksiyon puanı
4,093
Çok para vermek istemiyorsan Kablolu 360 kolu bak derim. Param var diyorsan Xbox One kollarına bak.

ni4way

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

win10da dualshock sıkını yaratıyor kesinlikle xbox derim ve yardımcı olabilecek varsa konu linki burada